Το IOS Reservations 3 απαιτεί αυτός που θα κάνει την κράτηση να εγγραφεί. Η διαδικασία εγγραφής είναι μέρος της διαδικασίας κράτησης, δηλ. είναι γρήγορη και δεν χρειάζεται επαλήθευση e-mail, κλπ.
Κατ΄εμε σημαντικό κριτήριο είναι να εγγράφετε ο χρήστης.Και ένα παραπάνω με τον απλούστερο τρόπο που χρησιμοποιεί το IOS Reservation έτσι όπως αναφέρει ο Γιάννης παραπάνω.Με τον τρόπο αυτόν θα μπορείς να κρατάς ένα όνομα ή ένα E-mail και θα γνωρίζεις σε περιπτώσεις που κάτι συμβεί να ενημερώσεις τον πελάτη του Ξενοδοχείου.
Από ότι καταλαβαίνω αναφέρεσαι από θέμα marketing.! Καταλαβαίνω πως το εννοείς.! Τώρα τα παιδιά είναι και οι περισσότερο ειδικοί να σου προτείνουν λύσεις - αλλαγές μιας και εγώ προς το παρών δεν έχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογή.
Δούλεψα την προηγούμενη έκδοση που μπορούσες να κάνεις κράτηση χωρίς εγγραφή και νομίζω ότι και οι δύο μεθόδους έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Νομίζω ότι είναι καλύτερα με τον νεότερο τρόπο μίας που έχει ενσωματωθεί η δυνατότητα αποστολής email χωρίς να στέλνει καθόλου προσωπικά στοιχεία καθώς και αυτός που θέλει να κάνει την κράτηση θα την κάνει.Πλεονέκτημα της υποχρεωτικής εγγραφής είναι η δυνατότητα ακύρωσης από τον πελάτη χωρίς να χρειαστεί να στείλει email στον διαχειριστή εάν την έκανε σαν επισκέπτης καθώς επίσης και των σχολίων μόνο σε όσους έχουν κάνει κράτηση αποφεύγοντας παρατράγουδα από καλοπροαίρετους.
Η εφαρμογή είναι πάρα πολυ καλή. Εξαιρετική θα ελεγα.Απλά αυτό με τον λογαριασμό είναι σημαντικό.