Οι επισκέπτες που ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο σίγουρα ξέρουν πως να το αναζητήσουν άρα γιατί αφού έτσι και αλλιώς θα ανοίξουν μία άλλη σελίδα για κάποιο ανταγωνιστή σου γιατί να μην είναι από την δική σου που θα έχεις και κέρδος.
Τα πάντα έχουν να κάνουν και με το αντικείμενο που στήνεται π.χ. στον τουριστικό οδηγό βλέπω διαφημίσεις από άλλα μέρη αλλά όχι από το δικό μου . Στο κατάστημα κινητής βλέπω όλους τους <ανταγωνιστές> μου. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει.
Βέβαια υπάρχει και μία λύση που λύνει μερικώς το πρόβλημα (νομίζω) στην περιγραφή που κάνεις στο κανάλι που πρόσθεσες βάλε κάποια περιγραφή από ένα αντικείμενο διαφορετικό οπότε βάλεις τουριστική περιγραφή θα παίρνεις ανάλογες διαφημίσεις. Αυτό όμως δεν αποκλείει ότι δεν θα δεις διαφημίσεις ανταγωνιστών αλλά θα είναι πολύ λιγότερες και μπορείς να τις αποκλείσεις.
βάζω στο κανάλι ονομασία dallas και την περιγραφή την έγραψα στα αγγλικά
Τι να πω ..... Παίρνω πίσω όλα όσα ανέφερα παραπάνω και πάω για πλήρη διαγραφή του λογαριασμού μου.
σκέφτομαι να προτείνω στο οικονομικό επιμελητήριο να αναθεωρήσει τον νόμο της προσφοράς και ζήτησης στο κατά g.... e θεώρημα της ζήτησης και ζήτησης με ειδικό κεφάλαιο στο πως να αυξήσετε την ζήτηση χωρίς να υπάρχει προσφορά.