Σχετικά με την Εμφάνιση θα σου πω την απολύτως προσωπική μου άποψη που σημαίνει ότι δεν πρέπει απαραίτητα να κάνεις αυτές τις αλλαγές αν δεν σου ταιριάζουν. Όπως εσένα μπορεί να μην αρέσει η δική μου σελίδα (παρ'όλο που εμένα, μου αρέσει) και θα μπορούσες να μου προτείνεις κάποια πράγματα έτσι και εγώ έχω να πω τα εξής για το πάργαρουμς:Ο τίτλος πάνω-πάνω (Δωμάτια Πάργας Βρες που να μείνεις) με άσπρα γράμματα ίσα που φαίνεται λόγω του ότι είναι άσπρο πάνω σε μπεζ.Στο πάνω μενού οι γλώσες είναι άθλιες (συγγνώμη κι όλας). Μπορέις να βάλεις Αρχή για τα ελληνικά και Home για τις υπόλοιπες (domestico σημαίνει εσωτερικός ή κατοικίδιο, a la maison σημαίνει στο σπίτι, Huis δυστυχώς δεν ξέρω σε ποια γλώσσα είναι & Haupt ακόμα και σε γερμανικές σελίδες θα το δεις Home) Και για το επικοινωνία τα εξής Επικοινωνία ελληνικά, Contact Us αγγλικά, Communicazione ή Contatta Ci ιταλικά, Kontakt γερμανικά, Contactez-nous γαλλικάΓια τα μπάνερ θεωρώ καλύτερο να βρίσκονται στο κέντρο της σελίδας και το μότζουλ για την επιλογή γλώσσας θα μπορούσες να το βάλεις πάνω αριστερά δίπλα από το τίτλο (το τίτλο στο κέντρο) και το μενού πάνω-πάνω δεξιά (αν δεν θές να το βγάλεις εντελώς) εκεί που είναιΤέλος. Ξαναλέω ότι είναι απόλυτα υποκειμενικές οι απόψεις...***Σχόλιο - Αν αυτή η παραλία που βλέπει ο επισκέπτης στην αρχική σελίδα είναι της Πάργας τότε ζείτε σε παράδεισο
τι παθατε?ευτυχως που δεν ειστε και οι δυο στον ιδιο νομο.PEACE BROTHERS ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ(ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ 1 ΕΙΚΟΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ)