Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Elxis 5.5 Calypso supports 2 factor authentication login with e-mail or SMS.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Δημόσιο Βήμα
(Moderators:
CREATIVE Options
,
rentasite
) »
Πως να αμοιφθείς για καταχωρίσεις κειμένων σε ιστοσελιδα;
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Πως να αμοιφθείς για καταχωρίσεις κειμένων σε ιστοσελιδα; (Read 8336 times)
voyager
Full Member
Πως να αμοιφθείς για καταχωρίσεις κειμένων σε ιστοσελιδα;
«
on:
October 15, 2010, 00:58:59 »
Καλημέρα σας.
Εχω ενα πρόβλημα και ζητώ την γνώμη σας ή την συμβουλή σας.
Γνωστος οχι φίλος εχει μια ιστοσελίδα την οποία την ενημερώνη σε εβδομαδιαία βάση
με κείμενα και φωτογραφίες.
Την ενημέρωση την έκανε η γραματέας του η οποία για δικούς τους λόγους έφυγε,και αυτός δεν έχει ιδέα.
Ζήτησε να του το κάνω εγω τον είπα ενταξη, πόσο θέλεις για την δουλεια; τίποτα δεν είναι κόπος απάντηση.
ΟΧΙ πρέπει να μου πείς ένα ποσό.
Και για να μην μακρυγορω επειδη δεν είναι το επαγγελμα μου αυτο,είμαι τελείως ερασιτεχνικά στο χώρο, και όταν τον είπα να στην καινούργια
γραμματεα που θα πάρει, με απάντησε (να πάθω πάλι τα ίδια)
Και επιμένει, πόσο;
Τι να των απαντησω;
babis1
Hero Member
Re: Πως να αμοιφθείς για καταχωρίσεις κειμένων σε ιστοσελιδα;
«
Reply #1 on:
October 15, 2010, 07:08:31 »
βασικα αν δεν σε νοιαζει να παρεις λεφτα πες του 50 ευρω τον χρονο, αν ομως εκτιμας οτι θα αφιερωνεις καποιες ισως οχι και ευκαταφρονητες ωριτσες την εβδομαδα για την ενημερωση πες του απο 30-60 ευρω την ωρα αναλογα με την δυσκολια της εργασιας.
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #2 on:
October 15, 2010, 08:37:24 »
30-60 ευρώ ανά ώρα για data entry είναι πάαααρα πολλά, μην τρελαθούμε κιόλας. Χρεώνω 20-30 ευρώ εγώ custom programming σε δύσκολες εφαρμογές, όχι για ένα απλό copy-paste και μία σμίκρυνση εικόνας. Από την άλλη 50 ευρώ το χρόνο είναι πολύ λίγα, δεν αξίζει να ασχοληθείς με τέτοια τιμή (πιο πολύ φασαρία θα είναι). Πιστεύω μία φυσιολογική τιμή είναι γύρω στα 10 ευρώ/ώρα. Για να μην κάθεσε να μετράς ώρες, δες πως θα πάει και τον όγκο του υλικού που σου στέλνει και κάντου μία φιξ τιμή ανά μήνα.
«
Last Edit: October 15, 2010, 08:41:24 by datahell
»
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
webgift
Elxis Team
Hero Member
Re: Πως να αμοιφθείς για καταχωρίσεις κειμένων σε ι`
«
Reply #3 on:
October 15, 2010, 08:48:35 »
Τιμή ανά μήνα σου προτείνω άλλα όχι φιξ στην περίπτωση που τα γράφεις από την αρχή.
Αν σου είπε ότι 1 φορά την βδομάδα τότε 4 φορές τον μήνα.
Αν είναι Copy / Paste δουλεία τότε θα σου πρότεινα κανένα 10€/μήνα φιξ ( όσα και να είναι τα άρθρα).
Αν είναι να γράφεις από την αρχή τότε αλλάζει η διαδικασία.Όλα αυτά πάνε ανάλογα τον όγκο που είπε και ο Γιάννης. Μπορεί π.χ τον μήνα να σου δώσει 4 άρθρα ή 16 άρθρα ή παραπάνω.
Elxis Team •
Custom web design [EN]
-
[EL]
•
.GR Registrar
babis1
Hero Member
«
Reply #4 on:
October 15, 2010, 09:10:54 »
Quote from: datahell on October 15, 2010, 08:37:24
30-60 ευρώ ανά ώρα για data entry είναι πάαααρα πολλά, μην τρελαθούμε κιόλας.
καλα αμα σου δωσουν κειμενα πολλα και τυπου ... εγώ , εσύ . ...... και καθεσαι να φτιαχνεις και αποστασεις σε τελειες και κομματα, αμα σου δωσουν φωτογραφιες που θελουν επεξεργασια, ασε αμα σου δωσουν και ανορθογραφα κειμενα... βεβαια ο καθε ενας εκτιμα και διαφορετικα το κοστος ....και βασικα ενα αλλο ειναι αν σου τα δωσουν και μορφοποιημενα σε office με bold με ul-li ..... εμενα ενα τετοιο κειμενο για να το ισιωσω μου παιρνει περιπου 3λεπτα αρα στην μια ωρα τους βαζω 20 κειμενα-αντικειμενα περιεχομενου........ε δεν ειν' κακο !!!!!!!!! φυσικα εαν θελουν και εικονιτσες μεσα στα κειμενα περα δωθε λιγο παραπανω σε ωρα !!!!!!!!!
voyager
Full Member
«
Reply #5 on:
October 15, 2010, 10:34:21 »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Στην ουσία θα είναι copy-paste και ίσως και κάτι έκτακτο (εδώ δεν μπορώ να υπολογίσω, πιθανών τα έκτακτα να είναι περισσότερα απο τα τακτικά)
Θα πώ 20-30 ευρώ την έβδομάδα για την ιδέα!!!!
Ευχαριστώ
«
Last Edit: October 15, 2010, 10:36:32 by voyager
»
rentasite
Elxis Community
Hero Member
Web Services
«
Reply #6 on:
October 16, 2010, 11:36:24 »
Έχει τύχει να αναλάβω την πλήρη διαχείριση ενός Elxis site. Γιατί απλά δεν θέλανε να ασχοληθούν. Τιμή fix
ανά χρόνο
(ούτε ώρες, ούτε βδομάδες). Είτε έχουν ένα 1 κείμενο το μήνα είτε 10-20. Και επίσης, συμφωνημένα: Ανέβασμα των άρθρων, εντός 48ωρών από τη στιγμή της λήψης τους.
Rent a Site
|
Lelevose
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum