Ως προς το θέμα μας παιδιά τρομάζω με την ιδέα πως με το έτσι θέλω μπαίνουν στα σπίτι οικογενειών οι αστυνομικοί και κάνουν έρευνά μπροστά σε παιδιά επειδή , λέμε τώρα, κάποιο μέλος της οικογένειας είναι διαχειριστής ενός forum (έστω με πειρατικό περιεχόμενο). Έλεος... απλά κλείστε το site.
Εννοείται κάποιοι θα συμφωνούν απόλυτα με τα μέτρα αυτά, κάποιοι απλά θα αδιαφορούν και κάποιοι θα διαφωνούν.
Εγώ έτυχε να διαφωνώ με την αστυνομοκρατία του διαδικτύου μιας και πιστεύω πως υπάρχουν καλύτεροι τρόποι αντιμετώπισης τέτοιων περιπτώσεων. Δεν είμαι υπέρ της λογικής ας κάνουμε έλεγχο στο προσωπικό χώρο του κάθε πολίτη και ότι (αν) βρούμε...
Καμία επιθετικότητα Jim KanaDOS.
...........αρκεί όμως αυτό να αποδεχθεί (π.χ. μέσω συγκεκριμένης συναλλαγής -πάρε CD φέρε Λεφτά- και όχι αοριστίες και υποψίες και δε συμμαζεύεται).
Ως προς τη συγκεκριμένη περίπτωση, και απ` όσα έμαθα, τα μέλη του συγκεκριμένου χώρου μοίραζαν το (παράνομο) υλικό τους χωρίς να ζητούσαν χρήματα. Υπήρχε βέβαια και μια ενότητα για αυτούς που κάναν δωρεά ή συνδρομή για μουσική παρμένη από δίσκους βινυλίου (μαμακία τους, το είπαμε στην αρχή). Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος. Πάντως ακόμη πιστεύω πως δε χρειάζεται αυτό το "πανηγύρι" για να αντιμετωπιστεί μια τέτοια κατάσταση.
Νομίζω το έχω αναφέρει και στην αρχή της κουβέντας μας... η εμπορία υλικού που δε μας ανήκει με βρίσκει αντίθετο από κάθε πλευρά αρκεί όμως αυτό να αποδεχθεί (π.χ. μέσω συγκεκριμένης συναλλαγής -πάρε CD φέρε Λεφτά- και όχι αοριστίες και υποψίες και δε συμμαζεύεται).
... εχθές παιδευόμουν να βρω πως λειτουργεί αυτό... http://www.learnenglish.org.uk/games/magic-gopher-central.swf
όλοι μας έχουμε "εκμεταλλευτεί" προϊόντα που έχουν δικαιώματα, λίγο ή πολύ...αυτό δεν θα πρέπει όμως να μας αποτρέπει από το να λέμε την αλήθεια και να παραδεχόμαστε την πραγματικότητα...δεν έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε αυτό, ακόμα και να μας παρέχεται όποιο προϊόν με δικαιώματα "σπασμένο" ή αντίγραφο=> κάνουμε παράνομη χρήσηαυτά σαν γενικότερη απάντηση -όχι σε αυτό το τοπικ- σε όσα λέγονται στο διαδίκτυο, ούτε λίγο ούτε πολύ υπάρχει ή αντίληψη από πολλούς ότι το διαδίκτυο είναι μόνο για να αλωνίζουν αυτοίκαι να κάνουν ότι θέλουν.Έχω φρίξει από το επίπεδο και το σκεπτικό των πιτσιρικάδων στα comments τους στα διάφορα blogs... ούτε λίγο ούτε πολύ=> γάτος γ.... γάτος σκούζει! θεωρούν απόλυτο δικαίωμα τους να κάνουν και λένε ότι θέλουν! κανένα ήθος καμία αξία καμία λογική κανένα σκεπτικό!
Όλοι ξέρουμε τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμύδια. Χρειάζονται αποδείξεις για καταδίκη, αλλά όλοι ξέρουμε τι γινόταν σε αυτό το site και δεν χρειαζόμαστε καμία απόδειξη για να το καταλάβουμε. Η αστυνομία καλά έκανε και τους τσάκωσε.
"Συναλλαγή είναι και η ηλεκτρονική συναλλαγή & μπορεί να αποδειχθεί ΑΝΕΤΑ σε τούτο τον "μάταιο ηλεκτρονικό κόσμο". Κλείσιμο ματιού Το εν λόγω θέμα, έσκασε πριν 2-3 μερικές ημέρες. Όμως οι έρευνες ξεκίνησαν κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς (κατ' έγκλιση) οπότε μόνο για αοριστίες και ποψίες δεν μιλάμε."
... εχθές παιδευόμουν να βρω πως λειτουργεί αυτό... http://www.learnenglish.org.uk/games/magic-gopher-central.swfΌλα τα νούμερα της δεκάδας του 10 βγάζουν 9, της δεκάδας του 20 βγάζουν 18, της δεκάδας του 30 βγάζουν 27, της δεκάδας του 40 βγάζουν 36 και πάει λέγονταςε λοιπόν, έχει πάντα το ίδιο σύμβολο στις θέσεις της προπαίδειας του 9 Κλείσιμο ματιού