Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
IOS Hotels
and
IOS Rentals
online booking systems for Elxis CMS.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Εγκατάσταση
(Moderators:
CREATIVE Options
,
ks-net
) »
2 Ερωτήσεις...
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: 2 Ερωτήσεις... (Read 6193 times)
xenios
Hero Member
2 Ερωτήσεις...
«
on:
January 06, 2007, 23:12:32 »
-Η πρώτη αφορά τον TinyMCE editor, δεν έχω καταφέρει να βρω πως θα ανεβάζω κατευθείαν αρχεία από τον υπολογιστή μου και όχι με link!! Όπως έκανα με τον παλιό καλό Spaw...
-Δεύτερη είναι λίγο πιο δύσκολη, έχω ξεκινήσει την μεταφορά του παλιού μου site σε ένα ολοκαίνουριο elxis το οποίο είναι εγκατεστημένο σε subdomain...
Υποθέτω ότι το μόνο που έχω να κάνω όταν θα είμαι έτοιμος είναι ένα backup της βάσης και copy paste όλα τα αρχεία του subdomain elxis στον βασικό κεντρικό κατάλογο του site, έπειτα restore της βάσης και είναι όλα εντάξει???
Καλά δεν το σκέφτηκα ή θα την πατήσω κάπου?
ευχαριστώ,
Αλέξης
eliasan
Hero Member
Re: 2 Ερωτήσεις...
«
Reply #1 on:
January 07, 2007, 08:59:20 »
Αν κατάλαβα καλά την πρώτη ερώτηση, θα πρέπει να ενεργοποιήσεις μία επιπλέον λειτουργία του TinyMCE (από το διαχειριστή των mamBots) που θα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις επικόλληση κειμένου από Word ή Text.
Σχετικά με τη δεύτερη ερώτηση, καλά τα λες. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι διαδρομές που αποθηκεύονται μέσα στή βάση δεδομένων. Θα πρέπει να κάνεις search & replace στο sql dump της βάσης, ώστε ν' αντιστοιχούν στη νέα θέση πριν το χρησιμοποιήσεις για την αναδημιουργία της.
Το θέμα έχει απαντηθεί μερικές ακόμη φορές στο forum και υπάρχει αναλυτική διαδικασία.
xenios
Hero Member
«
Reply #2 on:
January 07, 2007, 09:18:16 »
χμμμμ όχι, εννοώ αρχεία του τύπου φωτογραφίες.... αρχεία ζιπ. βρήκα έναν περίπλοκο τρόπο με την διαδικασία της αποστολής αλλά μετά δεν μου εμφανίζει την εικόνα στην λίστα, ούτε αν κάνω refresh. έτσι για να εισάγω μια εικόνα θα πρέπει να πάω από την διαχείριση πολυμέσων.... Επίσης υπάρχει ένα μικρο bug στον editor, το Πρόσθετο Emotions: δεν εμφανίζεται ολόκληρο μέσα στο Pop up παράθυρο στον Firefox 2.0.0.1.
eliasan
Hero Member
«
Reply #3 on:
January 07, 2007, 10:32:47 »
Χρησιμοποίησε τον iBrowser για τις εικόνες. Υπάρχει σαν εικονίδιο στον TinyMCE.
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Εγκατάσταση
(Moderators: