Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Did you know that
Elxis 5.x
uses HTML5, CSS3 and pure javascript without external libraries such as jQuery?
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Δημόσιο Βήμα
(Moderators:
CREATIVE Options
,
rentasite
) »
Τα (σωστά) αποτελέσματα των εκλογών
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Τα (σωστά) αποτελέσματα των εκλογών (Read 7287 times)
datahell
Elxis Team
Hero Member
Τα (σωστά) αποτελέσματα των εκλογών
«
on:
June 08, 2009, 15:00:22 »
Επειδή κάθε φορά που έχουμε εκλογές με κάποιο μαγικό τρόπο όλοι είναι νικητές ή ικανοποιημένοι παραθέτω εδώ την πραγματική απήχιση των κομμάτων στους πολίτες.
Τα δήθεν αποτελέσματα
ΠΑΣΟΚ .................. 36.65%
ΝΔ ........................ 32.29 %
KKE ....................... 8.35 %
ΛΑΟΣ .................... 7.15 %
ΣΥΡΙΖΑ .................. 4.70 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ........... 3.49 %
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ........ 7.37 %
Τα σωστά αποτελέσματα με απλή αναλογική
ΚΑΝΕΝΑ (κερατά) ... 47.37%
ΠΑΣΟΚ .................. 19.28 %
ΝΔ ........................ 16.99 %
KKE ....................... 4.39 %
ΛΑΟΣ .................... 3.76 %
ΣΥΡΙΖΑ .................. 2.47 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ........... 1.83 %
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ........ 3.93 %
Πως το 19% βγάζει αυτοδύναμη κυβέρνηση είναι ένα θαύμα της "δημοκρατίας" μας....
Πάντως υπάρχει και μία αισιόδοξη νότα, (τουλάχιστον) το 47% των ελλήνων φαίνεται να αντιστέκονται.
«
Last Edit: June 08, 2009, 15:06:59 by datahell
»
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
apkoutsou
Sr. Member
Re: Τα (σωστά) αποτελέσματα των εκλογών
«
Reply #1 on:
June 08, 2009, 15:30:10 »
Δεν είναι αντίσταση Γιάννη, είναι αδιαφορία. Και αυτή δυστυχώς είναι η νίκη της νέας τάξης πραγμάτων. Δεν επιβάλλουν δικτατορίες ή απολυταρχικά καθεστώτα (εκτός και αν το κρίνουν σκόπιμο για ένα μίκρο πάντα χρονικό διάστημα), αλλά αντίθετα κάνουν τον κόσμο απαθή και αδιάφορο, ώστε να μην ενοχλούνται στην προώθηση των συμφερόντων τους, που δεν είναι άλλη από την κλοπή των πόρων (φυσικών, πλασματικών και ανθρώπινων). Κάνουν τον κόσμο άνοσο στην διαφθορά, με την δημιουργία κλίματος ανοχής όλων των πολιτικών και κοινωνικών σκανδάλων... Μας υπνωτίζουν με διάφορα μέσα και κυρίως με την πρόκλιση πλασματικών και επουσιωδών προβλημάτων, αποπροσανατολίζοντας τον Άνθρωπο από τον πραγματικό του τέλος... Και δυστυχώς έχουν φροντίσει ώστε τα "εγκλήματα του λευκού κολάρου" να είναι μόνο ηθικά και όχι ποινικά!
Πρέπει να γίνουμε όλοι επαναστάτες ενάντια σε αυτό το καθεστώς! Και για να μην παρεξηγούμαι, δεν εννοώ απαξιωτικοί και μηδενιστές αναρχικοί: δικαιοσύνη και αναμόρφωση θέλουμε - όχι διάλυση κάθε κοινωνικού και κρατικού θεσμού...!!!
Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες για το θέμα αυτό, αλλά δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο forum (άντε πρέπει να επισπεύσουμε την δημιουργία του νέου site
)...
«
Last Edit: June 08, 2009, 15:32:56 by apkoutsou
»
Bitcraft-labs.gr
- Open source applications
yiannisK
Elxis Community
Sr. Member
«
Reply #2 on:
June 08, 2009, 17:29:46 »
Αρε Απόστολε καλά τα λές... με έφτιαξες τώρα
Δεν ξέρω εγώ προσωπικά ήμουν στο 47%, απλά γιατί τους σιχάθηκε η ψυχή μου.
Όταν άρχισε ο Γιωργάκης τον 10λεπτο ευχαριστήριο λόγο, απλά μου ήρθε να σπάσω την τηλεόραση, ο δε άλλος σα κλαμμένο %%$#δι βγήκε.
Δεν θέλω να παρεξηγηθώ με αυτά που λέω αλλά πιστεύω ότι αυτή η αηδία που νιώθω τον τελευταίο καιρό για κάθε πρασινομπλεκόκκινο alien, την νιώθουν και πολλοί άλλοι. Ας μην το επεκτείνω όμως.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ στα λαμόγια που κέρδισαν μία lux θέση στο Ευρωκοινοβούλιο να περάσουν τα επόμενα 5 χρόνια ξέγνοιαστες διακοπές και να επιστρέψουν πίσω με ένα καλό κομπόδεμα καταθετημένο σε μία SwissBank για να τρώνε και τα εγγόνια τους
ks-net
Elxis Community
Hero Member
Kostas Stathopoulos
«
Reply #3 on:
June 08, 2009, 17:44:22 »
η λύση παιδιά ήταν απλή....
αν 47% 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ψήφοι ...αν δεν κάνω λάθος
αντί για αποχή
αν ψήφιζαν
και ψηφίζαν
ότι οτιδήποτε άλλο εκτός από τα μεγάλα κόμματα
θα βλέπατε πώς θα σφίγγονταν μετά οι κώλοι
θα βλέπατε πώς θα τους έφευγε η μαγκιά και σιγουριά ότι στις βουλευτικές θα μαζέψουν πίσω τα
πρόβαττα
γιατί
αυτό πιστεύουν όλοι
ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΕ ΟΤΙ ΜΙΚΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ!
μήπως φοβάται κανείς ότι τα μικρά κόμματα δεν θα κυβερνήσουν καλά... χειρότερα πάντως όχι!
Υγ. το λάθος της διακυβέρνησης είναι δικό μας... αυτοί ξέρουν πως θέλουν να κυβερνήσουν και μάλιστα το κάνουν καλά... πολύ καλά, τους στόχους τους είμαι πεπεισμένος ότι τους έχουν πετύχει στο έπακρο !
αν τώρα εμείς δεν θέλουμε αυτό το είδος διακυβέρνησης γιατί δεν το αλλάζουμε?
«
Last Edit: June 08, 2009, 17:48:31 by ks-net
»
ks-net.gr
babis1
Hero Member
«
Reply #4 on:
June 08, 2009, 19:09:26 »
φυλαμε πορτα για τις βουλευτικες εκλογες
αλλα μην ελπιζετε και πολλα ειμαστε ειδος υπο εξαφανιση και μαλιστα μη προστατευομενο (εννοω για την ελλαδα μας) εγω λεω να αρχισω να μαθαινω γερμανικα και γαλλικα απο τωρα μιας και αυτοι εχουν παρει ολα τα φιλετα τωρα το τι θα κανουμε μαλλον με βλεπω babis the greek με κανενα μπουζουκι και την αθηνα με το καπελο να μαζευει τα ψιλα !!!
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #5 on:
June 08, 2009, 19:29:09 »
Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν ψήφισα και όχι γιατί έλειπα ή οτιδήποτε άλλο, αλλά γιατί αυτές οι εκλογές δεν με αφορούσαν. Δεν μου λύνουν κανένα πρόβλημα. Το μόνο που κάνουν είναι να βολεύουν ορισμένα λαμόγια όπως πολύ σωστά έγραψε ο yiannisk. Και αυτοί που φωνάζουν έξω από την ΕΕ (βλέπε ΚΚΕ) θα έπρεπε να μην συμμετείχαν στις εκλογές αν θέλαν να είναι σωστοί με όσα διακυβέβουν. Αλλά και αυτοί μέσα στο σύστημα είναι. Για αυτό και δεν με θέλησα να συμμετάσχω σε αυτό το πανιγύρι της υποκρισίας. Συνεπώς αυτοί που δεν ψήφισαν δεν νομίζω πως αδιαφορούν για την πολιτική αλλά ότι η σημερινή κατάσταση δεν τους εκφράζει.
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
ks-net
Elxis Community
Hero Member
Kostas Stathopoulos
«
Reply #6 on:
June 08, 2009, 20:02:47 »
εξω τα μεγάλα κόμματα ... διευκρινίζω >> όλα όσα είναι στη βουλή... γιατί όλα αυτά διαμορφώνουν την πολιτική κατάσταση στη χώρα είτε με 1 είτε με 200 βουλευτές
και επισημαίνω ακόμα και με 95% αποχή τίποτα δεν αλλάζει....
οπότε το μόνο που μένει είναι να φέρνουμε τα πάντα τούμπα κάθε φορά και πιστέυω ότι το 47% που απείχε είχε την δυνατότητα να φέρει τα πάνω κάτω δηλαδή
να μην αφήνουμε κανένα πολιτικό από κανένα κόμμα να νομίζει πως έχει σίγουρη τη νίκη και ότι έχει μόνιμους οπαδούς ... από εκεί ξεκινάνε όλα
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΎΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
και επισημαίνω
ΞΑΝΆ
ακόμα και με 95% αποχή τίποτα δεν αλλάζει....
ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΠΩς ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ? ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΊΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?
το μόνο πρόβλημα τους είναι πώς θα φέρουν τα πρόβατα πίσω στο μαντρί... ετσι το βλέπουν
ks-net.gr
nikos65
Hero Member
«
Reply #7 on:
June 08, 2009, 20:40:00 »
Με την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία κρατάνε την δουλειά τους οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ έχουν χαμηλό τηλεοπτικό κόστος. Ειμαι σίγουρος ότι μεγαλύτερο κομμάτι της αποχής ήταν της νεολαίας (
----
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
www.dallas.gr
|
www.igoumenitsahotels.com
webgift
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #8 on:
June 08, 2009, 21:01:04 »
Πόσο δίκιο έχετε !
Elxis Team •
Custom web design [EN]
-
[EL]
•
.GR Registrar
jimmyz
Full Member
«
Reply #9 on:
June 09, 2009, 13:07:38 »
Συμφωνώ απολύτως με τον ks-net. Πιστεύω πως τεχνηέντως καλλιεργείται αυτή η αποχή. Δεν θέλουν να ασχολούμαστε σοβαρά με την πολιτική. Μα η πολιτική έχει ως πρώτο συνθετικό της την πολη και ως δεύτερο την κατάληξη -ική, που σημαίνει "τα της πόλης". Τώρα, αν κάποιος είναι από άλλο χωριό, αλλάζει η ιστορία...
Μη ψηφίζοντας, αρνούμενοι να συμμετέχετε σε αυτό το αθλιο όργιο που λέγεται "εκλογές", απλά παιζετε το παιχνίδι τους. Συν τοις άλλοις, δεν είδατε πόσο ωραία "διαφήμηζαν" την αποχή; Ενεργός πολίτης σημαίνει (εν μέρει) και έλεγχος για τον πολιτικό.
Ο κάθε ένας (εις) από 'μας, σκεπτεται κάθε μέρα το πως (δεν υπερβάλλω νομίζω) θα βγάλει το μεροκάμματο και "αυτοί" σκέπτονται το πως θα μεγαλώσει το κομπόδεμα για τα τρισέγγονά τους...
Δε νομίζω οτι κάνουμε καλά να τους αφήνουμε.
Dirty Deeds Done Dirt Cheap
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Δημόσιο Βήμα