Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Download Elxis CMS:
Elxis 5.5 Hermes
.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Εγκατάσταση
(Moderators:
CREATIVE Options
,
ks-net
) »
Πρόβληματα στην εγκατάσταση!!!
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Πρόβληματα στην εγκατάσταση!!! (Read 5759 times)
doumasn
Newbie
Πρόβληματα στην εγκατάσταση!!!
«
on:
April 29, 2008, 17:32:34 »
Έχω κάνει hosting σε μια εταιρία που μου έδωσε full permissions στο control panel της Plesk, έτσι δεν είχα κανένα πρόβλημα να ακολουθήσω πιστά τις οδηγίες σας!
Δυστυχώς όμως έχω 2 μεγάλα προβλήματα:
1ον. Την εγκατάσταση μπορώ να την κάνω μόνο μέσω του Page Preview της Plesk (Σημειώνω εδώ ότι δεν επιθυμώ ακόμα να το βάλω πάνω στο domain πριν το ετοιμάσω, και το μόνο που έχω για δω το site είναι το ip που έχει το site, αλλά και πάλι αντίθετα από άλλα cms's η εγκατάσταση δεν ανοίγει)
2ον. ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Στην αρχή της εγκατάστασης που εμφανίζει το εξής λάθος: Διαδρομή αποθήκευσης συνεδρίας (session)
/ var/ lib/ php/ session
(Μη Εγγράψιμο)
.
Ευχαριστώ πολύ!
datahell
Elxis Team
Hero Member
Re: Πρόβληματα στην εγκατάσταση!!!
«
Reply #1 on:
April 29, 2008, 20:28:03 »
1.
Το Elxis δεν έχει πρόβλημα να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει και με την IP, το έχω κάνει πολλές φορές. Μήπως βάζεις και tildes (~) στη url; Πχ:
http://127.0.0.1/~user/
Εκεί ίσως υπάρχει μία μικρή περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα, δεν το έχω δοκιμάσει.
2.
Η διαδρομή αποθήκευσης της συνεδρίας δεν είναι πρόβλημα του Elxis αλλά λάθος ρύθμισης της PHP (είτε η διαδρομή δεν υπάρχει, είτε δεν είναι εγγράψιμη). Αυτό ρυθμίζεται στο php.ini του server. Αυτό θα πρέπει να είναι εγγράψιμο αλλιώς σε κάθε κλικ θα καταγράφεται και ένας νέος επισκέπτης. Με 40 κλικ θα φαίνεται σαν να υπάρχουν 40 επισκέπτες στο site και θα είσαι μόνος σου...
Αυτό που σου προτείνω είναι να το βάλεις πάνω στο domain κανονικά και αν δεν θες να φαίνεται είτε γύρνα το offline, είτε κάλυψέ το με μία index.html σελίδα, είτε βάλτο σε sub-folder και όταν τελειώσεις το μετακινείς στο κεντρικό folder.
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
doumasn
Newbie
Re: Πρόβληματα στην εγκατάσταση!!!
«
Reply #2 on:
April 29, 2008, 21:09:17 »
Νομίζω ότι το όλο θέμα είναι σε πρόβλημα του php server του hoster (προβολή με ip και πρόβλημα cashe εγκατάστασης)
Ευχαριστώ πάντως!
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Εγκατάσταση