αντε ρε αλεξ μου θυμιζεις τον καλλιτεχνη εαυτο μου που τοσο προσπαθω να ξεχασω..........http://www.bahellas.gr/some.mp3
Δεν είμαστε πολλοί, αλλά είμαστε καλοί όλοι μας.
Δεν μετράει η ποσότητα αλλά η ποιότητα
Οφείλω να αναφέρω ότι είμαι πολύ δυσαρεστημένος με ορισμένους. Δεν ξέρω γιατί και πως, αλλά μερικοί έχουν την εντύπωση ότι μου κάνουν χάρη που χρησιμοποιούν το Elxis.Επίσης απαιτούν να τους λύσεις όλα τους τα προβλήματα, να τους εξηγήσεις τα πάντα, να τους ανοίξεις τα στραβά τους, να τους μάθεις το Ωμέγα όταν δεν γνωρίζουν το Άλφα, να τους πεις και ευχαριστώ και στο τέλος αν δεν αφιερώσεις και όλη σου την ημέρα σε αυτούς να σε βρίσουν κιόλας.Δυστυχώς μόνο από Έλληνες έχω δει μέχρι τώρα τέτοια συμπεριφορά. Είμαστε κάφροι και αχάριστοι.
Δυστυχώς μόνο από Έλληνες έχω δει μέχρι τώρα τέτοια συμπεριφορά. Είμαστε κάφροι και αχάριστοι.
Ο Ελληνάρας μόνο όταν πληρώσει κάτι αδρά, θα εκτιμήσει αυτό που έχει στα χέρια του. Διαφορετικά.... όλο ζητάει και ζητάει και θα ζητάει, χωρίς ποτέ να είναι ευχαριστημένος.
Quote from: supernet on February 22, 2008, 22:45:00 Ο Ελληνάρας μόνο όταν πληρώσει κάτι αδρά, θα εκτιμήσει αυτό που έχει στα χέρια του. Διαφορετικά.... όλο ζητάει και ζητάει και θα ζητάει, χωρίς ποτέ να είναι ευχαριστημένος.Σωστός ! και συμφωνώ μαζί σου.
ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ το λένε αυτό στο χωριό μου.