Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
EDC:
Download extensions for Elxis CMS
.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Γενικά Θέματα για το Elxis CMS
(Moderators:
CREATIVE Options
,
akalant
) »
Τι ξερουμε για το Googlle...
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
2
3
4
Author
Topic: Τι ξερουμε για το Googlle... (Read 28542 times)
iras
Jr. Member
Τι ξερουμε για το Googlle...
«
on:
January 25, 2008, 12:39:25 »
Πως μπορεί κάποιος να πάρει καλή θέση στο google υπάρχουν διαδικασίες που πρέπει να κάνουμε για καλύτερη θέση?
Η απλός πρέπει να έχει το site μεγάλη επισκεψημοτητα?
Μέχρι χτες ήμουν στην 5 σελίδα του google και την επομένη μέρα πήγα στην 9 (από το κακό στο χειρότερο που λένε...)
datahell
Elxis Team
Hero Member
Re: Τι ξερουμε για το Googlle...
«
Reply #1 on:
January 25, 2008, 13:21:31 »
Το ζήτημα είναι πολύ μεγάλο και πολύπλοκο και δεν μπορεί να απαντηθεί έτσι απλά. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και ως γενικοί κανόνες και ειδικότερα για το Elxis. Έχω γράψει ένα βιβλίο για το θέμα της βελτιστοποίησης ενός Elxis ιστότοπου για τις μηχανές αναζήτησης. Θα κυκλοφορήσει ως e-book από το isopensource.com. Αν δεν θες να περιμένεις μπορείς να ψάξεις στο internet για άρθρα σχετικά με "search engines optimization" ή άλλες παρόμοιες φράσεις.
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
babis1
Hero Member
«
Reply #2 on:
January 25, 2008, 14:08:44 »
πραγματικα ειναι μεγαλο ζητημα,εγω εχω φιλο web designer,που σχεδον τα παρατησε και ασχολειτε επαγγελματικα μονο με την βελτιστοποιηση ιστοσελιδων,μαλιστα η σελιδα του ...
http://www.seo-sem.gr/
...εχει 100% title,100% description,100% seo,δες εδω ....
http://whois.domaintools.com/seo-sem.gr
,εμενα με βοηθησε σε ενα οδηγο αγορας για το περιστερι
http://infoperisteri.gr/infoperisteri/
και μεσα σε εναν μηνα καταφεραμε στην αναζητηση του google για την λεξη περιστερι απο την 30 σελιδα ειμαστε στην 2!!!!!!!Αυτο που εμαθα εγω απο την ιστορια αυτη ειναι οτι θελει πρωτα να εστιασης σε ποιες λεξεις θες να παρης καλη θεση στις μηχανες αναζητησης,κατοπιν τουτου θα πρεπει να φτιαξης ολο το site συμφωνα με αυτο,και τη εννοω,θα πρεπει να υπαρχει ενα h1(fonts)με την λεξη αυτη οσο γινετε πιο μπροστα στην index(μεσα στο body),βεβαια θα πρεπει να φτιαξεις και τον title και τα descriptions(για τα keywords εχουν δευτερευουσα σημασια μια και το google με τα νεα δεδομενα συγκρινει περισσοτερο domain+title+description,επισης επειδη οι μηχανες διαβαζουν την index οπως φαινετε στο view page source,αν εχεις πολυ πραγμα στην σελιδα δεν θα φτασει ποτε να διαβαση το τελευταιο κατω δεξια module,θα βαλης την λεξη αυτη μια φορα με bold στην αρχη του mainbody,και θα την χρησιμοποιησης και στην αρχη του πρωτου module left(main menu δωσε αντι για αρχικη την λεξη που θες,εγω αντι για αρχικη εγραψα οδηγος περιστερι),επισης στην πρωτη σελιδα θα πρεπει να χρησιμοποιησης αρθρα η κειμενα που να αναφερουν συχνα πυκνα την λεξη αυτη,επισης μεχρι 8 alt image tag να εχουν την λεξη αυτη.....θελει δουλεια και απο οτι καταλαβα ενα site για να το διατηρης σε υψηλες θεσεις θελει καθημερινη ΦΡΟΝΤΙΔΑ.
«
Last Edit: January 27, 2008, 14:08:31 by babis1
»
babis1
Hero Member
«
Reply #3 on:
January 25, 2008, 14:25:45 »
επισης οσο περισσοτερα λινκς απο αλλα site προς το δικο σου τοσο καλυτερα,και ειδικα λινκς με κειμενο,ψαξε για μηχανες αναζητησης και βαλε το site σου.
babis1
Hero Member
«
Reply #4 on:
January 25, 2008, 14:29:36 »
και ενα προβλημα που αντιμετωπισα με τον tiny στο ελξις,μην κανεις bold απο τον editor γιατι τα δεινει strong,απενεργοποιησηε τον (notiny απο τα global)γραψε σε html .....save...και ενεργοποιησε τον ξανα...ετσι κραταει τα bold
babis1
Hero Member
«
Reply #5 on:
January 25, 2008, 14:33:08 »
και την bahellas χωρις να εχω ασχοληθει ιδιαιτερα(μονο περιεχομενα)στην αναζητηση για web design απο 413.000.000 αποτελεσματα σε ενα μηνα μου την βγαζει στην 10 σελιδα..(σφαγη γινετε μια στην 9 μια στην 8,αυτο γινετε μεχρι να περασει ενα χρονικο διαστημα που πρεπει να παραμεινει σε αυτες τις σελιδες,στο διαστημα αυτο πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ).....μονο απο περιεχομενο και...ΛΙΝΚΣ ΣΕ ΑΛΛΑ SITES.Επισης αν κανεις αναζητηση στο hellas design(λογω τιτλου)και hellas web design ειναι πρωτη.
«
Last Edit: January 26, 2008, 13:32:01 by babis1
»
CREATIVE Options
Authorized Elxis Professional
Elxis Community
Hero Member
Professional services for Elxis CMS
«
Reply #6 on:
January 25, 2008, 14:48:11 »
Το Search Engine Optimization αποτελείτε από περισσότερες από 500 μεταβλητές.
Για να είσαι γνώστης αυτών πρέπει να έχεις διαθέσει πολλές ώρες ανάγνωσης και έρευνας και χρήματα για μάθεις τι πρέπει και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις για την προώθηση ενός ιστότοπου.
Όποιος ΔΕΝ ενδιαφέρετε για το εάν το αποτέλεσμα θα είναι θετικό ή αρνητικό για έναν ιστότοπο μπορεί να πειραματιστή με "ασφάλεια" με όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Εάν όμως η θέση ενός ιστότοπου στα αποτελέσματα αναζητήσεων από της μηχανές αναζήτησης
είναι σημαντική
τότε δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ άλλη λύση εκτός από το να απευθυνθεί σε επαγγελματία που μπορεί να παρέχει profile για τις προώθησης που έχει αναλάβει.
Μέσω του ιστότοπου μου μπορείτε να βρείτε αρκετά άρθρα και εργαλεία για να καταλάβετε την σημασία ανάθεσης αυτής της εργασίας σε επαγγελματία.
Ευχαρίστως να λύσω οποιαδήποτε απορία σε όποιον θέλει και τηλεφωνικά εάν είναι εκτός Κέρκυρας.
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #7 on:
January 25, 2008, 14:48:52 »
Μία παρατήρηση μόνο για το strong: το <strong> είναι σαφώς καλύτερο από το απαρχαιωμένο <b>. Ο TinyMCE καλά κάνει και χρησιμοποιεί strong.
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
babis1
Hero Member
«
Reply #8 on:
January 25, 2008, 16:01:47 »
βεβαια ρολο παιζει και ποσο καιρο εχεις την σελιδα online,οχι τοσο στις θεσεις αλλα στο οσο να κρατηθει σταθερη η θεση και αυτο γιατι με τον καιρο καταλαμβανει οργανικη θεση.Βεβαια στο yahoo,msn.......ειναι τελειως διαφορετικα τα αποτελεσματα.
CREATIVE Options
Elxis Community
Hero Member
«
Reply #9 on:
January 25, 2008, 18:02:55 »
Quote from: babis1 on January 25, 2008, 16:01:47
Βεβαια στο yahoo,msn.......ειναι τελειως διαφορετικα τα αποτελεσματα.
Για τον λόγο ότι έχουν διαφορετικά guidelines, αλλά και εκεί μπορείς πολύ εύκολα (και νόμιμα) να έχεις άριστα αποτελέσματα.
Olympion
Guest
«
Reply #10 on:
January 26, 2008, 19:52:40 »
Ρε παιδια μουρθε μια ιδεα
Εχω ενα εγκατελλημενο domain
http://boot.gr
να το κανουμε SEO-Forum?
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #11 on:
January 27, 2008, 00:16:01 »
Υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο ελληνικό;
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
CREATIVE Options
Elxis Community
Hero Member
«
Reply #12 on:
January 27, 2008, 00:32:41 »
Μόλις αγόρασα το aboutseo.eu
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #13 on:
January 27, 2008, 11:44:36 »
Ξένα site για SEO υπάρχουν πολλά και καλά. Πιστεύω ένα domain σε .gr θα ήταν αποδοτικότερος στόχος ή ένα domain που να περιέχει τη λέξη elxis μέσα αν ο στόχος είναι SEO ειδικά για το Elxis (πχ elxisseo.com ή elxis-seo.com ή seoelxis.com κλπ). Σε κάθε περίπτωση αν αυτός που φτιάξει ένα τέτοιο site θέλει να το έχει "ανοικτό" και όχι ένα κλειστό εταιρικό site, μπορώ να βοηθήσω/συμμετάσχω με κάποια άρθρα κλπ. Θα μπορούσε αυτό το site να φτιάχνει επεκτάσεις για το SEO PRO και να βοηθήσει γενικότερα στην εξέλιξη του SEO στο Elxis με προτάσεις προς την Elxis Team ή και να διαφημίζει βιβλία ή λογισμικό για το SEO κλπ. Ότι θέλετε, σκεφτείτε το και πείτε μου. Εγώ πάντως δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με ένα τέτοιο site, η όποια συμμετοχή μου θα είναι μόνο σποραδική.
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
CREATIVE Options
Elxis Community
Hero Member
«
Reply #14 on:
January 27, 2008, 12:14:43 »
Αγόρασα το
www.elxis-seo.com
θα ξεκινήσω να το φτιάχνο μετά την κυκλοφορία του Elxis 2008.
Όποια βοήθεια θέλει να προσφέρει όποιοσδήποτε είναι ευπρόσδεκτη.
Print
Pages: [
1
]
2
3
4
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum