... δεν έχω δυνατότητα να βάλω λιγότερους χαρακτήρες μιας και ο host μου προσθέτει by default στο όνομα χρήστη το όνομα του site μου με ένα underscore ενδιάμεσα.
πόσοι χαρακτήρες είναι αυτή τη στιγμή το default username με underscore?χωρίς να βάλλεις δηλαδή το username που θες.
Ποιο είναι το όνομα της βάσης;
zxr: μπορείς να μιλήσεις με την εταιρία που φιλοξενήσε και να τους ζητήσεις να μικρύνουν την έκταση του default username σου στη db, για τον παρόντα λόγο.αυτή η ρύθμιση δεν επηρεάζει το domain name σου! είναι μία ρύθμιση 30 δευτερολέπτων γι' αυτούς... Coolαν λέω καμιά πατάτα ας επέμβει κανάς moderator, στο δικό μου server, μόνο, με αυτή τη λύση προχώρησα...
3. Αφού δημιουργήσαμε τη βάση την ανοίγουμε με το phpmyadmin και ορίζουμε default collation και character set σε utf8 (αν είναι έκδοσης 5+ το utf8 είναι η προεπιλογή οπότε δεν χρειάζεται)4. Προχωράμε στην εγκατάσταση του Elxis. Δίνουμε τα στοιχεία της βάσης όπως ακριβώς τα φτιάξαμε στο cpanel.Προσοχή: αν ο host δεν είναι localhost θα πρέπει να δώσουμε τον σωστό host (πχ mydbserver.mydomain.com)