Όταν επιλέγεται host για να βάλετε το site σας να μην κοιτάτε μόνο την τιμή.
Επίσης όταν εγκαταστήσατε το Elxis, δεν είδατε με κόκκινα έντονα γράμματα που σας έλεγε ότι οι τιμές των παραμέτρων της php δεν είναι ασφαλής; Το παραβλέψατε...
Λυπάμαι αλλά δεν θα πω περισσότερα εδώ για θέματα ασφαλείας γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να είμαι εγώ υπεύθυνος με τις όποιες συμβουλές δώσω για την ασφάλεια των site σας ενώ πρέπει να είναι άλλοι υπεύθυνοι. Αν θέλει κάποιος άλλος φίλος ας το κάνει.
php_value allow_url_fopen 0 (υπάρχει περίπτωση αυτό να σου δημιουργήσει error 500)
Η αλλαγή των προκαθορισμένων ρυθμίσεων της php μπορεί να γίνει είτε με κατάλληλη εντολή στο php script ( πχ με την συνάρτηση ini_set() ), είτε μέσω ενός αρχείου .htaccess, είτε με επεξεργασία του php.ini, είτε τέλος με επεξεργασία του httpd.conf του apache. ΟΜΩΣ, ένας σωστός διαχειριστής server δεν επιτρέπει στους χρήστες να βάζουν ότι τιμές να 'ναι στις ρυθμίσεις της php για το καλό όλων. Πχ αν έχει βάλει REGISTER_GLOBALS σε OFF στο php.ini δεν σου επιτρέπει να το γυρίσεις στο ON. Αυτό ποικίλει από server σε server. Ακόμα αυτά τα δικαιώματα (υπερκάλυψης βασικών ρυθμίσεων) μπορούν να οριστούν και κατά περίπτωση/site σε ένα περιβάλλον virual host. Η παράμετρος που καθορίζει αυτό είναι η AllowOverwrite του apache. Θα πρέπει φυσικά να έχεις πρόσβαση στο httpd.conf του apache.Στην περίπτωσή σου: Αν σε αφήνει μέσω .htaccess να αλλάξεις αυτές τις παραμέτρους μπορείς να βάλεις στο αρχείο .htaccess γραμμές όπως αυτή:php_flag register_globals offή αυτή:php_value allow_url_fopen 0 (υπάρχει περίπτωση αυτό να σου δημιουργήσει error 500)Επειδή δεν είσαι έμπειρος χρήστης και δεν είναι και αρμοδιότητά σου να ρυθμίζεις το server (πληρώνεις ανθρώπους για αυτή τη δουλειά άλλωστε) καλύτερα είναι, αφού βεβαιωθείς πως οι τιμές των παραμέτρων είναι όπως τις ανέφερες, να απευθυνθείς στην εταιρεία που σε φιλοξενεί για να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές ασφαλείας.Στο site το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι: να το κρατάς ενήμερο και να μην εγκαθιστάς οτιδήποτε δεν προέρχεται από το elxis.org. Οποιοδήποτε module/component κλπ δεν είναι για το Elxis, ξήλωσέ το. Αν τέλος έχεις και άλλα script πάνω στο site σου εκτός του elxis βεβαιώσου ότι είναι ασφαλή και ότι δεν "μπήκανε" από εκεί.