Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
EDC:
Download extensions for Elxis CMS
.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Πρόσθετα
»
Πρόβλημα με το Directory Component
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Πρόβλημα με το Directory Component (Read 43 times)
evkarab
Full Member
Πρόβλημα με το Directory Component
«
on:
Today
at 16:45:35 »
Καλησπέρα
Προσπαθώ να υλοποιήσω μια ιδέα που έχω (σε τοπική εγκατάσταση) με το συγκεκριμένο πρόσθετο αλλά συνεχώς κάτι πάει λάθος και εξηγώ:
Βασικά ακολουθώ πιστά τον οδηγό που υπάρχει στην δημοσίευση του πρόσθετου και φτιάχνω πρώτα μια κατηγορία στο πρόσθετο, μετά τοποθετώ τα αντικείμενα που θέλω στην κατηγορία, έχω ήδη φτιάξει την θέση module όπως λέει ο οδηγός, φτιάχνω στο περιεχόμενο την κατηγορία που χρειάζομαι, δηλώνω να εμφανίζει το module Directory με τη σωστή θέση και όλες τις ρυθμίσεις που απαιτεί, φτιάχνω τα άρθρα που χρειάζομαι με το plugin Directory μέσα, τα βάζω στη σωστή κατηγορία και δοκιμάζω.
Όλα τα αντικείμενα που έχω στη λίστα τα εμφανίζει, αλλά....
Ένα από όλα είναι σύνδεσμος και κανένα άλλο, τα άλλα απλά εμφανίζονται, υπάρχουν εκεί αλλά δεν υπάρχει σύνδεσμος.
Τα σβήνω όλα εκτός από ένα, καθαρίζω την μνήμη, δοκιμάζω, δουλεύει άψογα.
Αντικείμενο εκεί, με σύνδεσμο κανονικά, όλες οι πληροφορίες που "κουβαλάει" εμφανίζονται κανονικά.
Προσθέτω ακόμα ένα αντικείμενο στη λίστα της κατηγορίας του πρόσθετου, προσθέτω ένα άρθρο με plugin στην κατηγορία περιεχομένου, δοκιμάζω πάλι και...εμφανίζει τα αντικείμενα με το ίδιο αντικείμενο όπως πριν να έχει σύνδεσμο, το άλλο όχι.
Παρατήρησα τώρα πως ενώ ο σύνδεσμος οδηγεί στο αντικείμενο, δεν είναι σύνδεσμος αυτού του αντικειμένου, αλλά σύνδεσμος με το όνομα του άλλου αντικειμένου που δεν έχει σύνδεσμο.
Σβήνω, γράφω, βγάζω τα πάντα ,καθαρίζω μνήμη, ξαναβάζω τα πάντα, τα κάνω όλα από την αρχή, μα το πρόβλημα μου παραμένει.
Εμφανίζονται όλα όσα αντικείμενα έχει η λίστα, ένα ( το πρώτο ) έχει σύνδεσμο (με όνομα αυτού που έφτιαξα τελευταίο ), κανένα άλλο δεν έχει σύνδεσμο και ο σύνδεσμος που υπάρχει οδηγεί στο σωστό αντικείμενο παρόλο που έχει λάθος όνομα.
Ίσως αυτό είναι πιο κατανοητό:
Στο Component
Κατηγορία: πατάτες
Καταχωρήσεις: τηγανιτές,βραστές,ψητές
Στο περιεχόμενο
Κατηγορία : πατάτες - εδώ εμφανίζω το module
Άρθρα σε κατηγορία: πατάτες
1 τηγανιτές
2 βραστές
3 ψητές
Σε όλα τα άρθρα το plugin
Στην εμφάνιση φαίνονται όλα, με σύνδεσμο μόνο οι τηγανιτές αλλά με το όνομα του τελευταίου και τα υπόλοιπα απλά υπάρχουν.
Τα φώτα σας παρακαλώ!
«
Last Edit:
Today
at 17:04:45 by evkarab
»
evkarab
Full Member
Re: Πρόβλημα με το Directory Component
«
Reply #1 on:
Today
at 19:11:37 »
Ακόμα μια πληροφορία που ίσως βοηθήσει.
Αφήνω μια καταχώρηση πχ: tiganites και δοκιμάζω.
Εμφανίζεται κανονικότατα και με σύνδεσμο το όνομά του π.χ: /patates/tiganites.html
Βάζω δεύτερη πχ: psites και δοκιμάζω.
Εμφανίζονται και οι δύο καταχωρήσεις, με σύνδεσμο μόνο οι tiganites αλλά ο σύνδεσμος έχει γίνει πλέον /patates/psites.html και όταν τον ακολουθήσω με βγάζει στις τηγανιτές.
Όσες καταχωρήσεις και να βάλω, σύνδεσμο θα έχει μόνο η πρώτη καταχώρηση, αλλά το όνομα του ο σύνδεσμος το παίρνει από την τελευταία καταχώρηση.
Αυτά με τις πατάτες!
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Πρόσθετα