θα πρέπει να δημιουργηθεί tempate με υποστήριξη για τα Άτομα με αναπηρίες» (Α.μεΑ.)
Quoteθα πρέπει να δημιουργηθεί tempate με υποστήριξη για τα Άτομα με αναπηρίες» (Α.μεΑ.)Ή μπορεί ίσως αυτή η υποστήριξη να γίνει μέσω ενός module έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα template. Δέν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό αυτό μια και δεν μπορώ να γράψω ούτε μια γραμμή κώδικα............
Συμφωνώ ότι είναι καλή ιδέα να υπάρχει κάποιο module ή / και προσθετά του template για τα άτομα με αναπηρίες.Είδα αυτή την ιστοσελίδα του Δήμου, αλλά αναρωτώ γιατί το "privacy policy" και τα στοιχεία επιλογής της αναπηρίας είναι στα Αγγλικά;;; Δεν το γράφω αυτό ως σαρκασμό, απλά το επιδεικνύω.
Η υποστήριξη ΑΜΕΑ (WCAG) είναι κυρίως θέμα template (πχ level 2). Επίσης αυτά τα site αφορούν κυρίως επιδοτούμενες και επί πληρωμή εργασίες οπότε αυτός που θα αναλάβει τη δουλειά ας κάνει και κάτι...Αν έχετε φτιάξει ένα template για AMEA και χρειάζεστε αλλαγή και στο Elxis κάπου για πλήρη ή καλύτερη συμβατότητα πείτε μου τι και εγώ θα σας καθοδηγήσω και θα το ενσωματώσω και στο Elxis. Σίγουρα θα χρειαστεί κάτι αλλά το βασικό είναι το template. Το site alexpolis.gr βγάζει γύρω στα 300 errors και warnings, δεν είναι και πολύ accessible...