Γεια σας παιδιά...Θέλω να ρωτήσω...01. Εμφανίζει και σε εσάς πρόβλημα στη λήψη αρχείων pdf σε απλούς συνδέσμους των άρθρων σε κινητές συσκευές; H google, είδα στις αναζητήσεις, μου εμφανίζει μήνυμα πως οι σύνδεσμοι αυτοί δεν είναι συμβατοί για κινητές συσκευές. Και πραγματικά δεν εμφανίζει π.χ. ένα αρχείο pdf σε κινητό λόγω πολλών ανακατευθύνσεων του συνδέσμου (γιατί άραγε;).....
Eφόσον σε δυσκολεύει η χρήση του download plugin και δεν σε διευκολύνει με τα διάφορα αρχεία σου οργανωμένα σε διάφορους φακέλους, τότε εναλλακτικά βάλε στα άρθρα σου απλά pdf links (χωρίς χρήση του download plugin) θέτοντας αν θες για λίγο καλύτερο styling στο css του template σου μια κλάση τέτοια ώστε να δείχνει στον επισκέπτη ότι πρόκειται για σύνδεσμο σε pdf έγγραφο. Βέβαια έτσι χάνεις το μέτρημα των λήψεων που σου δίνει το download plugin.
Έτσι όπως έθεσες αρχικά το πρόβλημά σου σου φάνηκε ότι έχεις θέμα με το download plugin και επί αυτού σου απάντησα, όπως και ο @perseas και τώρα στη πορεία λες ότι έχεις πρόβλημα με απλό pdf link, ότι δηλ. δεν σου ανοίγουν οι σύνδεσμοι σε κινητό. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και δεν μπορώ να αναπαράγω το πρόβλημά σου. Πάντως σε όσα sites έχω θέσει απλούς συνδέσμους με pdf έγγραφα, δίχως χρήση κάποιου plugin, αυτά ανοίγουν κανονικά και σε κινητά δίχως κανένα πρόβλημα.
Νίκο σ` ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου! Αν όλα είναι καλά μήπως παίζει ρόλο και η έκδοση του browser στο android.....