Πόσο καλά ξέρετε το Elxis? Δοκιμάστε τις γνώσεις στο online quiz μας!
Ποια λειτουργία δεν υποστηρίζεται από τον διαχειριστή πολυμέσων;ΧΣυμπίεση φακέλων
Αν δημοσιεύσει κανείς κανένα quiz δώστε κάνα link!
Quote from: datahell on March 23, 2016, 22:06:31Αν δημοσιεύσει κανείς κανένα quiz δώστε κάνα link!Λοιπόν! Εγώ ετοιμάζω αυτόν τον καιρό το Ποντιακό Quiz "ΠΟΣΟ ΠΟΝΤΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;" για το site του Λελέβωσε αλλά σιγά μη κερδίσετε! Αυτό τόν καιρό το εμπλουτίζω με ερωτήσεις. Θέλω να έχει αρκετές μέχρι να λανσαριστεί επίσημα.Είμαι σε δίλλημα όμως... Οι απαντήσεις στο τέλος να φαίνονται ή όχι; Μέχρι πριν λίγο τις είχα απενεργοποιημένες. Τώρα τις εμφάνισα για να σας παρουσιάσω το κουίζ. Στην πράξη (έβαλα άτομα να παίξουν μπροστά μου) παρατήρησα ότι κόλλησαν με το παιχνίδι και θέλαν να ξαναπαίξουν, όταν είχαν αρκετές αποτυχίες και ενώ δεν βλέπαν τις απαντήσεις. Ενώ με το να τις εμφανίζεις στο τέλος, ναι μεν μαθαίνει ο άλλος και διευρύνει τις γνώσεις του.... μήπως όμως καις το παιχνίδι και τις ερωτήσεις του; Τι λέτε...
7/10 με την πρώτη, είμαι πόντιος!
Σπύρο δώσε λίγο παραπάνω χρόνο ανά ερώτηση γιατί είναι λίγο αγχωτικά τα 12sec, είναι και περίεργες μερικές λέξεις και θέλει χρόνο να διαβάσεις τις ερωτήσεις. Επί τη ευκαιρία να πω πως ο λόγος που έβαλα το χρόνο είναι για να μην μπορείς να ανατρέχεις σε Google, wikipedia, κλπ, για τις απαντήσεις. Απαντάς με βάση τις γνώσεις σου ή την διαίσθησή σου.