International zone > Srpski - Српски

Elxis CMS - od pocetnika do profesionalca - skola za Elxis CMS na srpskom jeziku

(1/1)

Gkoran Stoilkovits:
Pozdravljam sve clanove foruma sa zeljom da zajednica foruma ojaca .
Na samom sam pocetku upoznavanja uopste sa web tehnologijom kao i sa Elxis CMS-om .
Ne stidim se svog neznanja , vec naprotiv vidim sebe u hiljadama onih koji sa odusevljenjem saznaju  o radu majstora - developera u oblasti kreiranja web sajtova , kao i u oblasti modelovanja web softvera.
Na mnogim mestima na webu ima dostupnih znanja , ali kad neko nista o svemu  tome nezna , neume ni da razlikuje , ni da vrednuje znanja , drugim recima postoji potreba za jasnim uputstvima sa detaljima i objasnjenjima za Elxis CMS na srpskom jeziku.
Bio bih odusevljen da ovde postoji deo o osnovama web tehnologije kao neki smisljeni uvod u Elxis CMS .Odusevilo bi me da neko ko zna vise nesebicno napise uputstva vezana za Elxis CMS na srpskom jeziku. Mnogi koji to zele nisu stigli ni do osnovnih a kamli naprednijih znanja s kojima bi uspesno kreirali i upravljali sajtovima uradjenim u Elxis CMS sistemu .Postoji potreba za prakticnim i detaljnim objasnjenjima skolskog tipa , i sa zalazenjem u sustinu kako sta funkcionise ,sta je ono sto je bitno kod svakog detalja , sa laganim usponom od osnova pa sve do globalnog programiranja  i osmisljavanja arhitekture  Elxis CMS-a.
Ovo bi bila ideja o formiranju tematske celine Elxis CMS - od pocetnika do profesionalca ovde na forumu, bilo bi namenjeno svima koji tragaju da saznaju teoriju i praksu Elxis CMS-a.Pretpostavljam da  jedna ovakva, otvorena za sve , skola za Elxis CMS na srpskom jeziku bi ojacala i zajednicu na forumu i otvorila nove horizonte i humane vrednosti , i dala na znacaju i vrednosti samog Elxis CMS sistema.
Pozdav svima !
Goran Stojiljkovic

Navigation

[0] Message Index

Go to full version