jimmyz δεν έχεις προλάβει τα dial up modem; Εγώ θυμάμαι την εποχή που δεν είχαν βγει ακόμα 56k modems (για isdn δεν το συζητάμε). Μπαίναμε με 24 και 32k. Όταν δε έγινε το ΕΠΑΚ (πανελλαδική πρόσβαση με χρέωση μίας αστικής μονάδας όση ώρα και να ήσουν μέσα) η χαρά μας ήταν απερίγραπτη γιατί δεν είχαμε το βραχνά της χρονοχρέωσης! Ηρωϊκές εποχές στο IRC με nukes, λαμεριές και site στο geocities Η php μόλις άρχιζε να γίνεται γνωστή (php3), τα script τα γράφαμε σε perl/cgi.
jimmyz δεν έχεις προλάβει τα dial up modem; Εγώ θυμάμαι την εποχή που δεν είχαν βγει ακόμα 56k modems (για isdn δεν το συζητάμε). Μπαίναμε με 24 και 32k. Όταν δε έγινε το ΕΠΑΚ (πανελλαδική πρόσβαση με χρέωση μίας αστικής μονάδας όση ώρα και να ήσουν μέσα) η χαρά μας ήταν απερίγραπτη γιατί δεν είχαμε το βραχνά της χρονοχρέωσης! Ηρωϊκές εποχές στο IRC με nukes, λαμεριές και site στο geocities
Εύρισκες username/password dialup συνδέσεων και έμπαινες αέρα πατέρα. Απαραίτητη προϋπόθεση να μην ήταν και ο άλλος ταυτόχρονα μέσα. Οπότε είχες μία λίστα μερικών δεκάδων συνδυασμών και δοκίμαζες
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν ήμουν καλό παιδί τότε. Βέβαια οι λαμεριές ήταν αγνές