Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Elxis 5.5 Calypso supports 2 factor authentication login with e-mail or SMS.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Πρόσθετα
(Moderator:
ks-net
) »
Αποριες σχετικα με το IOS Noobslide
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Αποριες σχετικα με το IOS Noobslide (Read 9084 times)
arvacon
Full Member
Αποριες σχετικα με το IOS Noobslide
«
on:
December 18, 2011, 00:13:11 »
Καλημερα.
Οι θεσεις που εμφανιζεται το ios noobslide στη σελιδα μου, δε με βολευουν. Θελω να το κανω να εμφανιζεται μεσα στο αντικειμενο περιεχομενου και συγκεκριμενα στην ενοτητα "συντομα νεα", εκει δηλαδη που γραφουμε κειμενο. Μπορω με καποιον τροπο μεσω του tiny editor να δωσω μια εντολη HTML που να κανει το module αυτο να εμφανιζεται σε εκεινο το σημειο, ενδιαμεσα στο κειμενο που γραφω πχ?
«
Last Edit: December 24, 2011, 15:40:16 by arvacon
»
nikos
Elxis Community
Hero Member
Re: Ενσωματωση του IOS Νoobslide σε αντικειμενο περιεχομενου
«
Reply #1 on:
December 18, 2011, 01:57:06 »
Όταν θέλουμε να εμφανίσουμε στο περιεχόμενο ένα module τότε δημοσιεύουμε το module σε μια θέση που δεν υπάρχει στο template π.χ. user9 και στο αντικείμενο περιεχομένου όπου θέλουμε να εμφανισθεί το module γράφουμε {mosloadposition user9}
Elxis Community |
Open Source Web Lab
arvacon
Full Member
Re: Ενσωματωση του IOS Νoobslide σε αντικειμενο περιεχομενου
«
Reply #2 on:
December 18, 2011, 02:25:24 »
thanks!
arvacon
Full Member
Re: Αποριες σχετικα με το IOS Noobslide
«
Reply #3 on:
December 24, 2011, 15:49:01 »
Καλησπερα.
-Πως μπορω να κανω το noobslide να εμφανιζεται οπως στο sample 1 της σελιδας αυτης?
http://www.efectorelativo.net/laboratory/noobSlide/
Δοκιμασα ολα τα slide styles που εχει στις παραμετρους αλλα δεν αντιστοιχει καποιο με το παραπανω.
-Να ρωτησω και κατι ακομα.. Εχω ενσωματωσει το noobslide σε ενα αντικειμενο περιεχομενου, αλλα ομως δεν εμφανιζεται κεντρο. Μπορω να δωσω καποια εντολη στον editor ωστε να κεντραρει ή πρεπει να πειραχτει καποιο απ΄τα αρχεια του template, πχ layout.css ή customize.css?
-Και μια τριτη ερωτηση που μολις θυμηθηκα.. Oταν τοποθετεις το ποντικι στην κεντρικη φωτο, πατιεται ενα link και σε στελνει στο ios gallery. Πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο? Θελω να μην κανει τιποτα οταν πατας στη φωτο..
«
Last Edit: December 24, 2011, 16:33:23 by arvacon
»
webgift
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #4 on:
December 24, 2011, 16:19:11 »
Καλησπέρα,
- Άλλο noobslide και άλλο IOS Noobslide. Προφανώς έχει δημιουργηθεί πατώντας σε αυτήν την τεχνολογία άλλα δεν σημαίνει ότι έχει προσδοθεί πλήρως η λειτουργικότητα του πρότυπου στην επέκταση.
- Πως ακριβώς έχεις ορίσει την επέκταση να τρέχει σε ένα αντικείμενο περιεχομένου; Η απάντηση θα δωθεί από την διαδικασία που ακολούθησες.
- Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσεις τα links από τις παραμέτρους της επέκτασης; Αν όχι τότε θα χρειαστεί να πειράξουμε το αρχείο mod_iosnoobslide.php
. Πρέπει πρώτα όμως να μου πεις ποιο style χρησιμοποιήσεις και να μου στείλεις το εν λόγω αρχείο προς τροποποίηση.
«
Last Edit: December 24, 2011, 16:36:36 by webgift
»
Elxis Team •
Custom web design [EN]
-
[EL]
•
.GR Registrar
arvacon
Full Member
«
Reply #5 on:
December 24, 2011, 16:42:47 »
Χμμ, δεν το ξερα πως υπαρχουν δυο διαφορετικα, μιας και το λινκ που με παρεπεμψε στη σελιδα εκεινη, βρισκεται στη σελιδα πληροφοριων του IOS Noobslide.
Οποτε για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα, εγω χρησιμοποιω το ΙΟS Noobslide. Αυτο που εκανα ωστε να εμφανιζεται στο αντικειμενο περιεχομενου, ηταν να ακολουθησω τα βηματα της απαντησης του nikos πιο πανω, δηλ το μονο που εγραψα στον editor ειναι αυτη η εντολη "{mosloadposition user5}". Το αντικειμενο εμφανιζεται κανονικα, αλλα οχι κεντρο ομως..
Απ' οτι βλεπω δεν υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθουν τα λινκς απ τις παραμετρους της επεκτασης. Δε χρησιμοποιω καποιο συγκεκριμενο style για την ωρα, αλλα οποιο και να παρεις, πατωντας επανω στις φωτο, συμβαινει το ιδιο πραγμα. Ας πουμε πως θα χρησιμοποιησω το πρωτο style.
«
Last Edit: December 27, 2011, 09:36:36 by datahell
»
webgift
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #6 on:
December 24, 2011, 17:25:44 »
- Θέλει αρκετή δουλεία για να ενσωματωθεί στο Elxis το Noobslide
- Άνοιξε την HTML έκδοση του αντικειμένου περιεχομένου μέσα από το TinyMCE Editor θα βρεις κάπου και θα γράφει :
<p>{mosloadposition user5}</p>
Άλλαξε το αυτό σε :
<p style="margin:0 auto; text-align:center;">{mosloadposition user5}</p>
- Σου επισυνάπτω το αρχείο χωρίς Links για το 1o Style.
«
Last Edit: December 27, 2011, 09:36:46 by datahell
»
Elxis Team •
Custom web design [EN]
-
[EL]
•
.GR Registrar
arvacon
Full Member
«
Reply #7 on:
December 24, 2011, 17:36:11 »
Ευχαριστω φιλε webgift, θα δοκιμασω την παραπανω εντολη και θα σου πω τα αποτελεσματα μου.
Μηπως σου ειναι ευκολο να μου δειξεις πως γινεται, ή να τροποποιησεις επισης το style 6 και 7?
webgift
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #8 on:
December 24, 2011, 17:41:51 »
Να σε καλά arvacon.
Σου επισυνάπτω τις αλλαγές και στα style 6 και 7. Δεν έχω κάνει έλεγχο για να το δω. Αν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα ενημέρωσε μας από εδώ.
«
Last Edit: December 27, 2011, 09:36:58 by datahell
»
Elxis Team •
Custom web design [EN]
-
[EL]
•
.GR Registrar
arvacon
Full Member
«
Reply #9 on:
December 24, 2011, 18:02:57 »
Ολα οκ με την αλλαγη στα λινκς, εκτος απ το style 6, που εχει μεινει πανω πανω το μαυρο πλαισιο του που εγραφε link πριν κενο και φαινεται λιγο ξεκαρφωτο.
Η εντολη για το κεντραρισμα, τι την βαλω, τι δε την βαλω, το ιδιο αποτελεσμα εχω, δεν κεντραρει δηλ. Χρειαζεται να της αλλαξω κατι?
webgift
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #10 on:
December 24, 2011, 18:12:13 »
- Έτοιμο και ελεγμένο το IOS noobslide πλέον.
- Πρέπει να το δω το κεντράρισμα. Μάντης δεν είμαι στο τι έχεις κάνει
«
Last Edit: December 27, 2011, 09:37:29 by datahell
»
Elxis Team •
Custom web design [EN]
-
[EL]
•
.GR Registrar
arvacon
Full Member
«
Reply #11 on:
December 24, 2011, 18:21:46 »
Χμμ, μαλλον θα εννοεις πως πρεπει να το τσεκαρεις στο δικο μου site ε?
Ομως ειναι τοπικα εγκατεστημενο και οχι live , οποτε δεν εχω τροπο να σου δωσω προσβαση
Oups, μολις δοκιμασα το τελευταιο αρχειο και το 6 style πλεον δεν εχει μαυρες σκιες πουθενα, αλλα μετατραπηκε σε στατικες εικονες που δεν αλλαζουν πια.. Σε ζαλισα λιγο, αλλα αφου μπηκαμε στο χορο, ας τον χορεψουμε που λενε!
Βασικα το ιδανικο για μενα θα ηταν να ηταν οπως πριν το style6, δηλαδη τα μαυρα πλαισια να κρυβουν τις φωτο τις μικρες και να δειχνουν μονο την επιλεγμενη και αν γινεται να αφαιρεθει μονο το μαυρο πλαισιο της κεντρικης φωτο, ή ακομα καλυτερα να αλλαξει θεση και να παει στο κατω μερος της φωτο και να μπορει να αναγραφει την ονομασια της καθε φωτο οπως πρωτα, χωρις ομως λινκς..
«
Last Edit: December 24, 2011, 18:24:56 by arvacon
»
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #12 on:
December 27, 2011, 09:40:37 »
Παίδες σας παρακαλώ μην δημοσιεύετε άλλες εκδόσεις του module από αυτή που βρίσκεται στο EDC γιατί γίνεται σύγχιση στους χρήστες.
Αν το module έχει κάποιο bug ή κάνατε κάποια βελτίωση μου το στέλνετε και ενημερώνω το EDC. Από ότι κατάλαβα δεν πρόκειται για bug αλλά για αλλαγή στη στοίχιση οπότε η λύση είναι επεξεργασία του module στον ιστότοπο. Πάντως το κεντράρισμα ΔΕΝ συστίνεται στο συγκεκριμένο module.
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
webgift
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #13 on:
December 27, 2011, 11:19:40 »
Δεν τίθεται θέμα bug. Οι οποιεσδήποτε δημοσιεύσεις στο παρόν θέμα καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες.
Elxis Team •
Custom web design [EN]
-
[EL]
•
.GR Registrar
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »