Quote from: ArXoS on August 11, 2011, 00:34:47....ένα μόνο elxis δεν μου έπιασαν, αυτό που είχα μετονομάσει το index.php στον φάκελο administrator. Μεγάλη υπόθεση αυτή η ιδέα του Elxis. Μπράβο παιδιάΑχ μακάρι να μπορούσε να μπει και στο 2006 :'(Άρα να συμπεράνω ότι σου χτυπήσανε έκδόσεις 2006.x διότι η απόκρυψη του admin καθιερώθηκε από το 2008.0 και μετά.Νίκο εσένα τι εκδόσεις σου χτυπήσανε;
....ένα μόνο elxis δεν μου έπιασαν, αυτό που είχα μετονομάσει το index.php στον φάκελο administrator. Μεγάλη υπόθεση αυτή η ιδέα του Elxis. Μπράβο παιδιάΑχ μακάρι να μπορούσε να μπει και στο 2006 :'(
είχα συγκεκριμένα 5 elxisένα με 2006τέσσερα με 2009.2Σε όλα τροποποίησαν την τελευταία δημοσίευση, και την έβαλαν να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα, άλλαξαν το επίπεδο χρήστη του διαχειριστή σε απλό χρήστη και έκαναν νέα εγγραφή χρήστη με το όνομα admin σαν υπερδιαχειριστή (έχω το συνήθειο σε όλα μου τα elxis να μην έχω υπερδιαχειριστή admin αλλά το nick μου)
Το script το σήκωσαν από ένα domain του ίδιου server, που δεν πρόλαβα να το σώσω, γιατί μόλις ενημέρωσα τον server αμέσως το απενεργοποίησαν το account
εγώ βρίσκομαι σε ανεξάρτητο μηχάνημα με 5 μόνο ιδιοκτήτες (έτσι μου έχουν πει τουλάχιστον), ενώ στο domain list του χάκερ (ήταν δίπλα στο script) αναφέρονται να χτύπησαν πάνω από 200 domains (εκτός και αν οι άλλοι 5 συγκάτοικοι έχουν στήσει από 50 domains ο καθένας )
Τελικά με τον nikos65 είσαστε στην ίδια εταιρία; Ή ήταν σύμπτωση;