δηλαδη εαν παρω τα κειμενα απο τα παλια δεν θα εχουν προβλημα τα sites? (καπου ειδα οτι αν υπαρχουν 2 sites με ιδιο περιεχομενο ενδεχεται να "φανε ban") βεβαια τα κειμενα αλλαζουν και κρατιεται μονο η ουσια των κειμενων αλλα δεν παυουν να ειναι σχετικα κοντα.
βασικα αυτοι δεν θελουν να κατεβασουν τα παλια
παντως δεν ειναι και ετσι ακριβως γιατι αν θελω εγω να κανω ζημια σε ενα μεγαλο site παιρνω copy-paste ολα τα περιεχομενα του (κειμενα) αλλαζω 2-3 λεξεις ωστε να μην υφισταται copyright και παω πατος και τα δυο...
παντως δεν ειναι και ετσι ακριβως
εαν υπαρχει περιπτωση η google να υποβαθμιση τα παλια sites
Οκ τώρα κατάλαβα. Λοιπόν, εγώ θα κοίταζα την δουλειά που έχω αναλάβει, κι όσο για τα παλιά... όπως είπες "μη σωσουν και ανεβουν" Εκ του αποτελέσματος... σε βάθος χρόνου θα καταλάβουν την διαφορά.
αρα εμενα βασικα με ενδιαφερει να ανεβασω τα νεα sites απλα δεν θα ηθελα να εξαφανιστουν και τελειως τα παλια (εννοω απο προσωπου γης-google)
αμα σας πω πως δουλευουν τα παλια θα αυτοκτονησετε
κατ αρχην εχουν και τα δυο intro page flash και μολις τελειωνει το φλασαρισμα κανει redirect στην σελιδα
μετα εχει μονο στην πρωτη σελιδα description, με καποιον τροπο πολυ ποντιακο (δεν εχω τιποτα με τους ποντιους)