Quote from: supernet on November 13, 2009, 17:43:15Να ρωτήσω κάτι.... Μέσω του Media Manager, ανεβάζεις και βλέπεις τις φωτογραφίες κανονικά? Ή έχεις ακριβώς το ίδιο πρόβλημα?Τώρα μόνο το βλέπω γιατί δεν χρησιμοποιώ τον Media Manager και ναι φαίνονται κανονικά οι εικόνες, στο ibrowser τελικά δεν φαίνοντε μόνο οι εικόνες png του elxis.
Να ρωτήσω κάτι.... Μέσω του Media Manager, ανεβάζεις και βλέπεις τις φωτογραφίες κανονικά? Ή έχεις ακριβώς το ίδιο πρόβλημα?
μήπως έχω κάνει λάθος με το update απο 2008 σε 2009 και έχουν περαστεί διπλά ή μπερδεμένα τα αρχεία?
αν γνωρίζει κάποιος να μου πεί τι είναι αυτά και αν πρέπει να ρυθμιστούν απο τον σερβερ ή απο τα αρχεία, και εαν φταίνε αυτά που μου βγάζει σφάλματα στις εικόνες του ibrowser γιατί και στην καινούρια εγκατάσταση μου βγάζει τα ίδια σφάλματα.
good luck
πρέπει να είναι ένα από τα backup-files που έπρεπε να είχες διαγράψει μετά την εφαρμογή 2008-to-2008.1_patch έχεις κάνει παλαιότερα αυτό το patch?
μου βγάζει μέσα στον φάκελο της cache κάτι φακέλους: 1,2,3,4 a.b.c.d
Sorry psiloscc αλλά πιστέυω ότι "την ψάχνεις τόσο πολύ" που είμαι σίγουρος, ότι έχεις "σκαλίσει" αρχεία που δεν θα 'πρεπε!
Καλημέρα σας! Πήγα να κάνω εισαγωγή μίας εικόνας απο την διαχείριση και δεν μου δείχνει τις πιο πολλές εικόνες (Δείτε φωτό).Όταν πατήσω πάνω σε μία εικόνα μου βγάζει απο δεξιά αυτά:Warning: imagecreatefrompng() [function.imagecreatefrompng]: gd-png: fatal libpng error: [00][00][00][00]: unknown critical chunk in ??/.gr/www/mambots/editors/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/ibrowser/scripts/phpThumb/phpthumb.class.php on line 3168Warning: imagecreatefrompng() [function.imagecreatefrompng]: gd-png error: setjmp returns error condition in??/.gr/www/mambots/editors/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/ibrowser/scripts/phpThumb/phpthumb.class.php on line 3168Warning: imagecreatefrompng() [function.imagecreatefrompng]: '?.gr/www/images/menouicon.png' is not a valid PNG file in /???.gr/www/mambots/editors/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/ibrowser/scripts/phpThumb/phpthumb.class.php on line 3168Λινκ function.imagecreatefrompng=../mambots/editors/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/ibrowser/scripts/phpThumb/function.imagecreatefrompngΑντικατέστησα μερικά αρχεία όπως και το phpthumb.class.php αλλά δεν κατάφερα κάτι, το function.imagecreatefrompng δεν ξέρω καν τι είναι και δεν το βρήκα μέσα στα αρχεία.Γνώρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει?Ευχαριστώ.