Δυστυχώς ότι και να το κάνω δεν φαίνεται, είτε του αλλάξω κατάληξη από swf σε flv, είτε του έχω δικαιώμτα 644 είτε 777, με τον browser δεν καλείται, με δεξί κλικ και μετά εμφάνιση παίζει κανονικά όταν είμαι στο κοντρολ πανελ του σερβερ.
QuoteΔυστυχώς ότι και να το κάνω δεν φαίνεται, είτε του αλλάξω κατάληξη από swf σε flv, είτε του έχω δικαιώμτα 644 είτε 777, με τον browser δεν καλείται, με δεξί κλικ και μετά εμφάνιση παίζει κανονικά όταν είμαι στο κοντρολ πανελ του σερβερ. εγώ πάντως στο παραπάνω λινκ το βλέπω...
Quote from: ks-net on December 05, 2009, 10:32:24QuoteΔυστυχώς ότι και να το κάνω δεν φαίνεται, είτε του αλλάξω κατάληξη από swf σε flv, είτε του έχω δικαιώμτα 644 είτε 777, με τον browser δεν καλείται, με δεξί κλικ και μετά εμφάνιση παίζει κανονικά όταν είμαι στο κοντρολ πανελ του σερβερ. εγώ πάντως στο παραπάνω λινκ το βλέπω...Εκεί ναι φαίνεται, αλλά στην διαχείριση πολυμέσων δεν φαίνεται για να παίρνω από τέτοια αρχεία τον σύνδεσμο για ανάρτηση.Πάντως αρχεία swf δεν βγάζει πάνω δεξιά ότι είναι έγκυρος τύπος αρχείων, μήπως για αυτό δεν φαίνεται πουθενά.Τον πιο πάνω σύνδεσμο που φαίνεται το αρχείο τον έβγαλα με το ftp
Πάντως αρχεία swf δεν βγάζει πάνω δεξιά ότι είναι έγκυρος τύπος αρχείων, μήπως για αυτό δεν φαίνεται πουθενά.