Ενδιαφέρον όντως!
Άλλωστε ότι χαρτιά και να έχεις αν φτάσεις στα δικαστήρια υπάρχουν 1002 νομικά κόλπα και παράθυρα για οτιδήποτε και με ένα καλό δικηγόρο νικάς. Πιστεύω σε ένα ειλικρινή διάλογο με τον πελάτη και σε μία (προφορική) συμφωνία κυρίων. Αν κάποιος μου φαίνεται αναξιόπιστος δεν θα κάνω ποτέ δουλειά μαζί του και θα αποφύγω δυσάρεστες καταστάσεις. Αν τύχει πάλι και την πατήσω και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τον πελάτη για το ποιος έχει δίκιο θα προτιμήσω να παραιτηθώ της όποιας διεκδίκησης ακόμα και αν έχω δίκιο προκειμένου να διαφυλάξω αυτό που θεωρώ σημαντικότερο: το κύρος και την αξιοπρέπεια της εταιρείας μου ή εμένα προσωπικά.
Στο χώρο του web όμως παιδιά (προσωπική μου άποψη και με όλο τον σεβασμό), δεν αξίζει να ασχοληθείς με τέτοια "δεσίματα".
Οι δουλειές των άνω 15.000, συνήθως, δεν αφορούν εγκαταστάσεις κάποιου CMS, αλλά custom projects και προγραμματισμό εφαρμογών στα δεδομένα της εκάστοτε δουλειάς.
Η τάση είναι να αναπτύξουν δικά τους τμήματα internet που να κατασκευάζουν και να συντηρούν μόνοι τους τις σελίδες τους αντί να τις αναθέτουν σε τρίτες εταιρείες.