βασικα για μενα το google ειναι η μεγαλυτερη δικτατορια του ιντερνετ ασε που μου εχει παρει κανενα χιλιαρικο σε adwords και 100 ευρω που εχω σε adsence κανουν 3 μηνες να τα δωσουν...μεγαλα λαμογια οι τυποι αλλα δυστυχως αναγκαζομαστε πλεον οταν ξεκιναμε να φτιαχνουμε μια δουλεια η πρωτη ερωτηση που δεχομαστε ειναι θα ειμαι στην πρωτη σελιδα ?
Δε συμφωνώ οτι δουλειά του επαγγελματία προγραμματιστή είναι η αύξηση πελατών μιας ηλεκτρονικής σελίδας...
δεν λεει τιποτα αυτο ολοι ξερουμε οτι μπορει μεθαυριο να σε θαψη θαυμασια αν αλλαξουν κατι απο τους αλγοριθμους τους.....ασχετο................
δεν καταλαβες δεν το εκανα για να γραψω κωδικα...εψαχνα να βρω πως εχουν κανει κατι παρομοιο...δεν λεω αλλη κουβεντα δημοσια (προσωπικα δια τηλεφωνου σιγουρα θα σας πω ετσι για την πλακα δηλαδη αν και χρηζει η περιπτωση και τα οσα αλλα σχετικα με αυτην, πολλες γραμμες κειμενου σε διαφορα bloggs)...αυτο που με πειραζει ειναι το δηθεν, γιατι δεν μπορω να βλεπω ενα site με 6ψηφιο αριθμο συνολικων επισκεπτων και τριψηφιο αριθμο online συνεχεια, με alexa κατω απο 450000 και να βλεπω pagerank 0 και το χειροτερο να ψαχνω στο google φρασεις ολοκληρες απο την πρωτη σελιδα του site και να μην βγαινει το site ουτε στα 40 πρωτα αποτελεσματα...τελικα τι πετυχαινουμε ετσι ? μια τρυπα στο νερο...αφου στις μηχανες αναζητησης παμε πατος !!! και για το pagerank θα μπορουσε να ειναι αληθεια μονο στην περιπτωση που το site ηταν καινουργιο ισως 2 χρονων αλλα με domain 5 χρονων αποκλειετε να εχει pr 0 τουλαχιστον 1 ρε αδερφε !!!
nikos65Θανάση δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα για το τι κάνεις εσύ στο σίτε σου έτσι και αλλιώς είναι θέμα δικό σου και οι απόψεις σου είναι σεβαστές.Απλά ο Μπάμπης έκανε μία αναφορά σε ένα θέμα που όπως και εσύ πιθανόν κάποια στιγμή μπορεί να μας έχει περάσει από το μυαλό μας.Ο ένας βοηθάει τον άλλο και ταυτόχρονα δίνει την εμπειρία του .
babis1δεν καταλαβες δεν το εκανα για να γραψω κωδικα...εψαχνα να βρω πως εχουν κανει κατι παρομοιο...δεν λεω αλλη κουβεντα δημοσια (προσωπικα δια τηλεφωνου σιγουρα θα σας πω ετσι για την πλακα δηλαδη αν και χρηζει η περιπτωση και τα οσα αλλα σχετικα με αυτην, πολλες γραμμες κειμενου σε διαφορα bloggs)...αυτο που με πειραζει ειναι το δηθεν, γιατι δεν μπορω να βλεπω ενα site με 6ψηφιο αριθμο συνολικων επισκεπτων και τριψηφιο αριθμο online συνεχεια, με alexa κατω απο 450000 και να βλεπω pagerank 0 και το χειροτερο να ψαχνω στο google φρασεις ολοκληρες απο την πρωτη σελιδα του site και να μην βγαινει το site ουτε στα 40 πρωτα αποτελεσματα...τελικα τι πετυχαινουμε ετσι ? μια τρυπα στο νερο...αφου στις μηχανες αναζητησης παμε πατος !!! και για το pagerank θα μπορουσε να ειναι αληθεια μονο στην περιπτωση που το site ηταν καινουργιο ισως 2 χρονων αλλα με domain 5 χρονων αποκλειετε να εχει pr 0 τουλαχιστον 1 ρε αδερφε !!!
Αν είχα φτιάξει ένα site για να περνά η ώρα μου, για παράδειγμα "www.Σύλλογος όσων Αγαπούν τα Σουβλάκια.gr" και απλά ήθελα να πουλήσω μούρη σε φίλους και γνωστούς για την επισκεψημότητα των φιλοσουβλατζίδων, και πείραζα εκεί τους μετρητές, τότε ΝΑΙ, αυτό θα ήταν ανήθικο και "μικρό" (για μένα το "μικρό" είναι χειρότερο από το ανήθικο).
nikos65Θέμα δικό σου τι θα προβάλεις και πώς, αλλά νομίζω ότι το 70% των πελατών σου έχουν γνώσεις να σε τσεκάρουν και το πρόβλημα σου θα είναι στην επόμενη ανανέωση της συνδρομής.Σου εύχωμαι καλη συνέχεια και επιτυχία στον οδηγό σου θέλει πολύ δουλειά και προσωπικό τρέξιμο. SmileyΝομίζω ότι το θέμα πρέπει να κλείσει εδώ .
SupernetΕγώ πάλι, γιατί νομίζω ότι θα έπρεπε να γίνεται ακριβώς το αντίθετο; Roll Eyes Άμα είναι να ασχοληθεί κάποιος "για πλάκα" ...μπορεί να κάνει και να παρουσιάζει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ κι ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ. Αλλά όταν μιλάμε για business... να είναι ειλικρινής.Διαφορετικά λέγεται... παραπλάνηση!Και μην ακούσω το "αυτό κάνει ο ανταγωνισμός". Γιατί αν ο διπλανός μου κατακλέψει τον κόσμο για να "τρώει σουβλάκια", δεν σημαίνει ότι το ίδο θα πρέπει να κάνω και γω.
Δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που να τους αρέσει να σκοτώνουν. Θα συμφωνείς, πιστεύω, ότι κατά 99,99% δε θα ήθελε κανείς να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή.