Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Bug reports and fixes
.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Διαχείριση
(Moderators:
CREATIVE Options
,
ks-net
) »
Λιγοτερες εμφανισεις
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Λιγοτερες εμφανισεις (Read 6560 times)
psiloscc
Full Member
Λιγοτερες εμφανισεις
«
on:
July 27, 2009, 16:32:59 »
καλησπερα σας,
Θελω να κανω τις καταχωρησεις να περνανε ολες απο την πρωτη θεση, δλδ οσες δεν εχουν εμφανιστει καθολου να αναιβαινουν πρωτες.
εχω φτιαξει "Εμφάνιση Blog - Κατηγορία Περιεχομένου" και στις ρυθμισεις εχω επιλεξει στο Κύρια Ταξινόμηση: Λιγοτερες εμφανισεις, (δειτε φωτο)
αλλα παντα εμφανιζονται με την ιδια σειρα ολες οι καταχωρησεις. τι αλλο πρεπει να πειραξω?
[attachment deleted by admin]
Sakis
Full Member
Re: Λιγοτερες εμφανισεις
«
Reply #1 on:
July 27, 2009, 20:51:37 »
Δες λίγο οταν δημιουργείς τα αντικείμενα περιεχομενου σε ποιους τα εχεις δώσει δικαίωμα να εμφανίζονται..επισκέπτες η εγγεγραμενους...Αν τα εχεις βάλει για να τα βλέπουν οι εγγεγραμενοι πρέπει να συνδεθείς για να τα βλέπεις..
psiloscc
Full Member
«
Reply #2 on:
July 27, 2009, 21:13:15 »
Τα αντικειμενα τα εχω "Public Frontend" , φαινονται κανονικα στο δημοσιο τμημα απλα ειναι σταθερα με την ιδια σειρα.
babis1
Hero Member
«
Reply #3 on:
July 27, 2009, 21:26:50 »
δοκιμασε να επιλεξης πρωτα τα παλαιοτερα να δεις σου δουλευει?
psiloscc
Full Member
«
Reply #4 on:
July 27, 2009, 22:28:00 »
Quote from: babis1 on July 27, 2009, 21:26:50
δοκιμασε να επιλεξης πρωτα τα παλαιοτερα να δεις σου δουλευει?
Ναι δουλευει.
psiloscc
Full Member
«
Reply #5 on:
July 28, 2009, 14:20:07 »
και τα υπολιπα δουλευουν (αλφαβητικα, αντιστροφα αλφαβητικα κλπ) μονο με τις λιγοτερες δεν δουλευει,
μηπως εχει να κανει τιποτα με εικονικη μνημη του elxis?(στις γενικες ρυθμισεις την εχω στο Οχι) παντως δοκιμασα και απο αλλα pc μηπως εχει να κανει με την μνημη του mozilla αλλα παλι φαινοταν οι καταχωρησεις παντα με την ιδια σειρα.
babis1
Hero Member
«
Reply #6 on:
July 28, 2009, 14:38:06 »
πρεπει να κανω τεστ γιατι δεν το εχω χρησιμοποιηση ποτε αυτο με τις λιγοτερες ... λογικα θα συνδεετε με τα στατιστικα η με τα hits που γινονται στο καθε αρθρο, δεν ξερω πως δουλευει το λιγοτερες ισως να μην εχει καταγεγραμενες επισκεψεις.........αλλα γιατι να εμφανιζεις πρωτα αυτα με τις λιγοτερες ? κανονικα αυτα με τις περισσοτερες θα επρεπε να βαλης πρωτες.
psiloscc
Full Member
«
Reply #7 on:
July 28, 2009, 17:13:17 »
Θελω να βαλω καποιοες επιχειρησεις γιαυτο θελω να ειναι λιγο δικαιες οι εμφανισεις δλδ να μην ειναι παντα η ιδια επιχειρηση στην πρωτη θεση θελω να περασουν ολες απο την πρωτη θεση.
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Διαχείριση
(Moderators: