υπάρχει... αυτό που λέω εγώ(αν δεν είναι το ίδιο) ψάχνει τα ελληνικά και με ελληνικούς χαρακτήρες(κατευθείαν στη βάση οχι whois)... φυσικά και τα ξένα(το παρέλειψα) .... και στη συνέχεια δίνει φόρμα για συμπλήρωση στοιχείων κτλ...
ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ SCRIPTS (μεγάλο θέμα συζήτησης)
Υπάρχει ένα script, το οποίο εξυπηρετεί ΟΛΑ τα domains (και .GR). Μόλις έχω τελειώσει τις δοκιμές και θα το υιοθετήσω σύντομα στο site μου.
QuoteΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ SCRIPTS (μεγάλο θέμα συζήτησης)συμφωνώ.. όμως ξέρεις κάτι για το συγκεκριμένο?
Καλησπέρα,είχα μια πρόσφατη 'περίεργη' εμπειρία με τον goDaddy.com registrar.Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε η διάθεση των .me domains και είχα σκεφτεί κάποια αρκετά καλά πιστεύω ονόματα τα οποία και έκανα register. (Τα περισσότερα ήταν ήδη κλεισμένα, λογικά στα πρώτα πρώτα δευτερόλεπτα της περιόδου διάθεσης των ονομάτων).Δεν ήταν φοβερά μαζική η αγορά, πέντε ονόματα μόνο σε .me, αλλά με σχεδόν έτοιμες υπηρεσίες με το concept αλλα και design σε περιπτώσεις βασισμένο στο όνομα.Ενώ γίνεται κανονικά η διαδικασία και παίρνω την ηλεκτρονική απόδειξη αγοράς της υπηρεσίας με την πιστωτική μου κάρτα να χρεώνεται, μετά από 3 ώρες παίρνω email από τον registrar : Dear *** snipped name ***, The following domain name has failed to be registered: *** snipped name *** Error: *** snipped name ***: cannot register - already registered We will evaluate this error and retry the registration if appropriate. If we are unable to successfully register the domain name, your account will be credited accordingly. Please allow one business day for the refund to be processed. Please contact GoDaddy.com, Inc. if you need any further assistance: Sincerely, GoDaddy.com, Inc.Αυτό έγινε για *όλα* τα domains που έκανα register, μάλιστα μία ώρα μετά την παραλαβή των πρώτων ευχάριστων email έλαβα τα ίδια ακριβώς για όλα τα names με quoted το ίδιο κείμενο..Τώρα.. Θα είμαι πολύ καχύποπτος υποθέτοντας ότι ουσιαστικά η goDaddy.com έκλεψε τα domains μου; Τo whois δίνει NOT FOUND σε όλα αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δω ότι πίσω από αυτό είναι η goDaddy.