All the URLs in your Sitemap have the same priority.All the URLs in your Sitemap are set to the same priority (not the default priority). Priority indicates the importance of a particular URL relative to other URLs on your site, and doesn't impact your site's performance in search results. If all URLs have the same priority, Google can't tell which are more important
<loc>http://domain.com/</url>
δε λέω καλό είναι να τελειοποιηθεί το sitemap. αλλά δεν έχει φέρει την καταστροφή.να εισαι σίγουρος.
Αφορμή να απογοητεύομαι μου δίνει το γεγονός πώς όποιο media παρακολουθήσω ... όλοι για την google λένε...αλλά αυτό είναι το λιγότερο.... εγώ είχα μάθει στους παππούδες του msn και των λοιπών κολοσσών ..ήξερα ότι η google έχει νέο κόσμο αλλά όχι και 24χρονα με πουκαμισάκια και φουτεράκια στο bbc να δίνουν συνέντευξη ώς... TeamManager του τάδε project.. ή αρχηγός εκστρατείας εκπρόσωπος της google και επικεφαλής του τάδε τμήματος σε συνεργασία με την τάδε οικολογική οργάνωση κτλ.τι έγινε ρε παιδιά...?το νέο αίμα βράζει και δεν θα προλαβαίνουμε να το παρακολουθούμε...Τελικά ή google θα γίνει μάθημα(αν δεν εγινε) στα πανεπιστήμια! marketing-management -promotion και δεν ξέρω και τι άλλο!