Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Elxis 5.5 Calypso supports 2 factor authentication login with e-mail or SMS.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Δημόσιο Βήμα
(Moderators:
CREATIVE Options
,
rentasite
) »
Windows Vista....
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Windows Vista.... (Read 6345 times)
xenios
Hero Member
Windows Vista....
«
on:
May 23, 2008, 03:09:33 »
Ξέρω ότι είναι εντελώς εκτός το θέμα για συζήτηση.... αλλά τι να κάνουμε που επίσης ξέρω ότι εδώ μέσα κρύβονται και μεγάλα τσακάλια της πληροφορικής.......
Έκανα το μέγιστο λάθος να βάλω τα vista πριν κάνα 6μηνο αναβαθμίζοντας το παλιό μου μηχάνημα.... Για άπειρους λόγους, τώρα θέλω να ξαναβάλω τα xp...
Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να με βοηθήσει να κρατήσω backup από τα εγκατεστημένα προγράμματα και τις ρυθμίσεις τους ώστε να τα μεταφέρω σε xp;;;
Έχω ψάξει τα πάντα αλλά συνήθως αναφέρονται στον όρο "αρχεία" και με τα προγράμματα δεν βγάζεις ποτέ άκρη γιατί έχουν καταχωρηθεί και στην registry και σε 50 διαφορετικά σημεία.......
Βοήθεια παίδες Ελλήνων.... δεν αντέχω άλλο τα Vista! :'( :'(
«
Last Edit: May 23, 2008, 03:15:18 by a_xenias
»
babis1
Hero Member
Re: Windows Vista....
«
Reply #1 on:
May 23, 2008, 10:51:41 »
καλα και εσυ τι τα ηθελες τα βιστα αφου το ειχαμε συζητηση εδω πριν καιρο.Πιστευω οτι αν απευθυνθεις στην microsoft θα σου πουν τον τροπο που αλλαζεις το κλειδι (υπογραφη) των windows,ειχα κανει κατι τετοιο σε ενα μηχανημα ενος φιλου που του ειχαν βαλει σπασμενα και μετα αγορασε original και απλα αλλαξαμε τον κωδικο,αλλα δεν ξερω αν στην δικη σου περιπτωση ειναι το ιδιο γιατι μπορει να μιλαμε για διαφορετικο softwear, παντως εγω ειχα παρει τηλεφωνο στην microsoft και με καθοδηγησαν απο εκει.
xenios
Hero Member
«
Reply #2 on:
May 23, 2008, 14:09:09 »
Δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου! Γνήσια είναι ανάθεμα με! Δεν τα θέλω! Είναι ηλίθια και βαριά για τον υπολογιστή μου!!! Κρέμομαι εδώ και πολύ καιρό από την βαρύτητά τους... Αλλά την πάτησα, γιατί εχω ένα κάρο εφαρμογές και προγράμματα, που είναι αδύνατον να τα περνάω ξανά από την αρχή μαζί με τις ρυθμίσεις τους και τα κλεδιά τους!! Θέλω τα xp με σερβις πακ 3 να τελειώνω!!
nikos65
Hero Member
«
Reply #3 on:
May 23, 2008, 15:21:56 »
Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που πρέπει..
----
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
www.dallas.gr
|
www.igoumenitsahotels.com
xenios
Hero Member
«
Reply #4 on:
May 23, 2008, 19:30:05 »
to ekana.....