Μόνο ένα-δύο πραγματάκι θα πω, μερικώς άσχετα με την ουσία του προβλήματος:ks-net το elxis εγώ προσωπικά το κατασκευάζω με ελάχιστη βοήθεια από 1-2 άλλα παιδιά. Αν εσύ νομίζεις ότι ξέρεις καλύτερα από εμένα αν δουλεύει σωστά το Elxis 2006 ή όχι με το SEF πάω πάσο. Ψάξε μόνο σε παρακαλώ το παρόν φόρουμ για πολύ παλιά άρθρα (άνω του έτους) και δες τι φωνάζαμε τότε σχετικά με την ενεργοποίηση του SEF στο Elxis 2006. Αυτή τη στιγμή το SEO PRO του Elxis 2008 είναι ίσως το καλύτερο σύστημα SEF που υπάρχει σε λογισμικό ανοικτού κώδικα. Στη δε έκδοση 2008.1 το βελτιώσαμε ακόμα περισσότερο (δες www.elxis-downloads.com).Όσον αφορά τα περί ταύτισης του acl/joomfish με την λειτουργικότητα του Elxis είναι εντελώς άκυρη σύγκριση. Το Elxis έχει υποστήριξη σε επίπεδο πυρήνα αυτών των πραγμάτων και ειδικά το σύστημα γλώσσας του Elxis είναι πολύ πιο εξελιγμένο και όχι μία απλή μετάφραση.
Αυτή τη στιγμή το SEO PRO του Elxis 2008 είναι ίσως το καλύτερο σύστημα SEF που υπάρχει σε λογισμικό ανοικτού κώδικα. Στη δε έκδοση 2008.1 το βελτιώσαμε ακόμα περισσότερο (δες www.elxis-downloads.com).
Αν εσύ νομίζεις ότι ξέρεις καλύτερα από εμένα αν δουλεύει σωστά το Elxis 2006 ή όχι με το SEF πάω πάσο. Ψάξε μόνο σε παρακαλώ το παρόν φόρουμ για πολύ παλιά άρθρα (άνω του έτους) και δες τι φωνάζαμε τότε σχετικά με την ενεργοποίηση του SEF στο Elxis 2006.
Το Elxis 2006.x δεν είναι εγκεκριμένο για χρήση SEF. Το δε component για SEF που έχεις βάλει είναι για το joomla.Δεδομένου αυτών των δύο είναι φυσικό και επόμενο να έχεις προβλήματα. Είτε βγάλε το SEF εντελώς είτε αναβάθμισε σε Elxis 2008.0