Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Elxis documentation
for users and developers.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Εγκατάσταση
(Moderators:
CREATIVE Options
,
ks-net
) »
δεν γινετε εγκατασταση help
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: δεν γινετε εγκατασταση help (Read 9147 times)
babis1
Hero Member
δεν γινετε εγκατασταση help
«
on:
May 22, 2007, 22:44:03 »
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ
Και πριν την πληρωση ο σερβερ θελω να θεσω το προβλημα μηπως και ειναι αλλου η λυση.
Εδω και λιγο καιρο μεσα στην εγκατασταση του ελξις μου εβγαζε το παραπανω μηνυμα,πολλες φορες την επομενη δεν υπηρχε,χθες ξεκινησα να εγκαταστησω ενα καινουργιο(μεχρι τωρα δουλευα με τα ηδη εγκαταστημενα)και μου βγαζει το παραπανω μηνυμα ,δεν βρισκει ουτε το installation.εκανα αλλες 4 αποπειρες εγκαταστασης,και ολο τα ιδια ,υπαρχει περιπτωση να εχει κοψει ο σερβερ ολες τις εφαρμογες και να αφηνει μονο οτι γινετε απο το fantastico?το λεω αυτο γιατι εκανα ενα joomla installation απο το fantastico και δουλεψε.
babis1
Hero Member
Re: δεν γινετε εγκατασταση help
«
Reply #1 on:
May 22, 2007, 23:08:38 »
επισης να πω οτι ο σερβερ μου,μετα απο πιεσεις δικες μου,βεβαια δεν λεω τιποτα απλα μεταφερω συζητηση,μου ειπε γιατι να μην δουλευω joomla που ειναι πιο δοκιμασμενο,(δεν ειμαι καχυποπτος γιατι ειναι φιλοςαλλα η δουλεια δουλεια,εγω του εχω δωση 10 hosting)και του τονισα οτι εγω και ειναι δικαιωμα μου θελω να δουλευω μονο ελξις γιατι με εξυπηρετει καλυτερα,συμφωνησε γιατι εχω καθε δικαιωμα αλλα θελω να δουλεψω και δεν μπορω.
eliasan
Hero Member
«
Reply #2 on:
May 23, 2007, 00:28:24 »
Έχεις εξετάσει την περίπτωση να μεταφερθείς σε άλλη εταιρεία φιλοξενίας;
Αν θέλεις να το συζητήσουμε, επικοινώνησε μαζί μου.
babis1
Hero Member
«
Reply #3 on:
May 23, 2007, 09:48:40 »
ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΩΡΑ.
Επι τη ευκαιρια θα το αναλυσω δημοσια.
Καθε προσπαθεια υπονομευσης του ελξις θα εχει και την αναλογη αντιδραση,αυτοι που θα χασουν(στην περιπτωση μου ειναι ξεκαθαρο και το ποσον που χανουν)δεν θα ειναι η κοινοτητα του ελξις.
CREATIVE Options
Authorized Elxis Professional
Elxis Community
Hero Member
Professional services for Elxis CMS
«
Reply #4 on:
May 26, 2007, 13:10:07 »
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Αυτό το θέμα το έχω αντιμετωπίσει σε server που δεν στην αρχή δούλευε κανονικότατα ο ιστότοπος, αλλά μετά από κάποιο διάστημα σε κάποιες λειτουργίες του Elxis έβγαζε αυτό το μήνυμα. Στο error log υπήρχε η εγγραφή ότι το αρχείο index2.php προσπάθησε να δεσμεύση (allocate) κάποιο ποσοστό μνήμης για την εργασία που επέλεξα μέσα στην διαχήριση του Elxis, αλλά δεν τα κατάφερε.
Το πρόβλημα λύθηκε απλά ανεβάζοντας το ποσοστός της μνήμης.
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #5 on:
May 27, 2007, 09:41:01 »
Ναι το έχω αντιμετωπίσει και εγώ αυτό. Βάλτε 16Μ ή περισσότερο και θα είστε ΟΚ. Τα 8Μ των default ρυθμίσεων της PHP είναι ρύθμιση προηγούμενης 10ετίας και οι απαιτήσεις του software όλο αυτόν τον καιρό έχουν αυξηθεί πολύ.
Σημείωση: Σε μερικές περιπτώσεις ίσως αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά, κάτι επιβαρύνει πολύ την εκτέλεση του script.
«
Last Edit: May 27, 2007, 09:43:22 by datahell
»
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
babis1
Hero Member
«
Reply #6 on:
May 29, 2007, 12:24:51 »
δουλεψε αλλα με δυσκολιες,γιατι κατ αρχην δεν εκανε extract το elxis.zip το ιδιο το cpanel και αν το εκανε ανεβαζε τα μισα,επισης με ftp(εχω δοκιμασει με 3 διαφορετικους)παλι μου ανεβαζε τα μισα αρχεια,επισης καποια αρχεια κατα καιρους χανονται,με αποτελεσμα ειδικα στο admin panel να μου βγαζει errors php,τα ξαναανεβαζω και δουλευει..υποψιαζομαι προβλημα σερβερ.....επισης πρωτη φορα πριν απο μερικες μερες αναγκαστηκα να κατεβασω το sef αρχειο να το ανοιξω με pspad να κανω φορματ για linux και να το ξανα ανεβασω
nikos65
Hero Member
«
Reply #7 on:
May 29, 2007, 15:30:56 »
Ερώτηση:
Οι ρυθμίσεις της μνήμης όπως τις περιγράφετε είναι απαραίτητες; και εάν ναι πως και που μπορώ να το κοιτάξω;
Μήπως το παραπάνω πρόβλημα έχει να κάνει και οτι καμιά φορά στην επεξεργασία κειμένου τα popup παράθυρα διαχείρισης ανοίγουν αλλά χωρίς περιεχόμενο; π.χ. τα χρώματα για την αλλαγή των γραμμάτων.
Ευχαριστώ και συγνώμη για την παρεμβολή.
----
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
www.dallas.gr
|
www.igoumenitsahotels.com
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #8 on:
May 29, 2007, 17:15:31 »
Για τα Popup δεν έχει καμία σχέση η μνήμη της php. Είναι πολύ μικρής έως και μηδενικής απαιτήσεως σε μνήμη. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις σε περίπτωση σφάλματος είναι να ελέγχεις τα error logs του apache. Από εκεί θα βρεις την πραγματική αιτία του όποιου προβλήματος. Αν ούτε από εκεί δεν μπορείς να εντοπίσεις τίποτα κάλεσε το βαρύ πυροβολικό ( support.elxis.org ) θα σου έχουμε λύσει το πρόβλημα πριν καν μας το πεις!
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
nikos65
Hero Member
«
Reply #9 on:
May 29, 2007, 22:01:31 »
Ευχαριστώ always on my mind.