Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Convert
Wordpress to Elxis
with
Elxis importer
!
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Εγκατάσταση
(Moderators:
CREATIVE Options
,
ks-net
) »
Εγκατάσταση στο Π.Σ.Δ. (Σχετικά με τη Βάση)
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Εγκατάσταση στο Π.Σ.Δ. (Σχετικά με τη Βάση) (Read 6088 times)
al
Newbie
«
on:
April 28, 2007, 16:27:13 »
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Τοπικά εγκαταστάθηκε μια χαρά το Elxis. Τα περιεχόμενα του βρίσκονται τοπικά μέσα στο φάκελό Elxis.Ύπάρχει μια βάση δεδομένων με το όνομα dbtelxis2. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής:
Για την εγκατάσταση στο Π.Σ.Δ., έκανα τις αλλαγές στο configuration.php, σύμφωνα με τα στοιχεία τοπυ λογαριασμού μου στο Π.Σ.Δ. Στο Π.Σ.Δ. υπάρχει μια βάση δεδομένων με όνομα usernamedb. Αυτό το έχω αλλάξει στο configuration όπως και όλα τα άλλα σύμφωνα με τις οδηγίες. Απλώς όταν ανοίγω τοπικά τη βάση μέσα από το phpMyadmin εμφανίζεται με το όνομα dbtelxis2.
Θέλω να ρωτήσω τα εξής:
1 Χρειάζεται να μετονομαστεί σε usernamedb ή αρκεί η αλλαγή στο configuration.php;
2. Ποιο αρχείο .sql πρέπει να ανοίξω καιπως για να αλλάξω τα χαρακτηριστικά που ανεφέρονται στις οδηγίες στις δομές των πινάκων; (Μπόρεσα μόνο μέσα από το phpMyadin να αλλάξω το date timestamp ενώ τα άλλα δεν μπόρεσα να τα βρω.
3. Κάνω export τη βάση που έχω τοπικά(τη dbtelxis2 ή αν χρειάζεται μετονομασία σε sernamedb) μετά τις αλλαγές στο
www.onoma-nomou.sch.gr/phpmyadmin;
4. Με ftp απλώς ανεβάζω τα περιεχόμενα του φακέλου Elxis που βρίσκεται τοπικά μετά και που περιέχει όλα τα στοιχεία μετά την εγκατάσταση του Elxis τοπικά;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
akalant
Full Member
Re: Εγκατάσταση στο Π.Σ.Δ. (Σχετικά με τη Βάση)
«
Reply #1 on:
April 28, 2007, 18:02:35 »
Το θέμα έχει παρουσιαστεί αναλυτικά στο forum.
Εν συντομία:
1. Τα αρχεία τα ανεβάζεις με ftp όπως είναι τοπικά, εκτός από το configuration.php που αλλάζεις μερικά δεδομένα του.
2. Περί βάσης: Η βάση είναι προ-δημιουργημένη στο ΠΣΔ με συγκεκριμένο όνομα. Είναι κενή. Εσύ φορτώνεις μόνο τους πίνακες. Η βάση όμως δεν υποστηρίζει utf8 και με τον πρώτο πίνακα θα σου πετάξει λάθος. Έτσι διορθώνεις την κωδικοποίηση σε όλους τους πίνακες με το χέρι.
Διάβασε εδώ:
https://forum.elxis.org/index.php?topic=41.msg1931#msg1931
Συμβουλή: Φόρτωσε τοπικά όσα components και modules θέλεις γιατί μετά δεν μπορείς να το κάνεις στο ΠΣΔ>
rentasite
Elxis Community
Hero Member
Web Services
Re: Εγκατάσταση στο Π.Σ.Δ. (Σχετικά με τη Βάση)
«
Reply #2 on:
April 29, 2007, 03:52:25 »
al, θα μπορούσες να συνεχίσεις εδώ
https://forum.elxis.org/index.php?topic=873.0
χωρίς να ανοιχτεί νέο thread.
Rent a Site
|
Lelevose
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Εγκατάσταση
(Moderators:
CREATIVE Options
,
ks-net
) »