Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Download Elxis CMS:
Elxis 5.5 Hermes
.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Γενικά Θέματα για το Elxis CMS
(Moderators:
CREATIVE Options
,
akalant
) »
Έχω σοβαρό πρόβλημα με τον server πέφτει αρκετές φορές τον μήνα !
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Έχω σοβαρό πρόβλημα με τον server πέφτει αρκετές φορές τον μήνα ! (Read 5076 times)
fanaripress
Newbie
«
on:
July 13, 2015, 15:19:20 »
Αρκετές φορές τον μήνα συνήθως μετά της 1 το βράδυ και μερικές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας ο server πέφτει και μου εμφανίζει το εξής μήνυμα The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Η ιστοσελίδα μου είναι ενημερωτικό site όποτε έχω σοβαρό θέμα. Σήμερα μέχρι της 8 το πρωί ο server είχε πέσει. Οπότε είναι πρόβλημα στην εικόνα της ιστοσελίδας που θέλω να παρουσιάσω προς τα έξω.Παρακαλώ ελέγξτε και ενημερώστε με για ποιον λόγο πέφτει ο server και για τυχών λύση στο ζητούμενο.Θα ήθελα άμεσα μια λύση.Για το fanaripress.gr Λάζαρος Τσάτσος
nikos
Elxis Community
Hero Member
Re: Έχω σοβαρό πρόβλημα με τον server πέφτει αρκετές φορές τον μήνα !
«
Reply #1 on:
July 13, 2015, 21:04:21 »
Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις πρέπει να επικοινωνήσεις με την εταιρεία που σου φιλοξενεί την ιστοσελίδα. Δεν είναι θέμα Elxis. Βέβαια από μια γρήγορη ματιά που έριξα, πρέπει να διορθώσεις όλα τα links του μενού σου τα οποία ανοίγουν σε νέο παράθυρο, ενώ το λογικό και σωστό (εφόσον δεν παραπέμπουν σε εξωτερικό σύνδεσμο) είναι να ανοίγουν στο ίδιο παράθυρο.
Elxis Community |
Open Source Web Lab
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #2 on:
July 17, 2015, 09:25:00 »
Ο server είναι δικός σου; Δηλ. τον διαχειρίζεσε εσύ; Ή έχεις κάποιο πακέτο reseller ή virtual server; Όταν λες πέφτει ο server εννοείς δεν ανοίγει το συγκεκριμένο site ή πέφτει όλο το μηχάνημα;
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
fanaripress
Newbie
«
Reply #3 on:
August 04, 2015, 21:51:44 »
έπεφτε η σελίδα αυτό εννοούσα,δεν άνηγε κάν αλλά από τοτε μιλώντας με το άτομο που διαχειρίζεται την σελίδα βρήκαμε ένα πρόβλημα και λειτουργεί τώρα μια χαρά
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Γενικά Θέματα για το Elxis CMS
(Moderators:
CREATIVE Options
,
akalant
) »