Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Bug reports and fixes
.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Extensions
»
Components
»
IOS Eshop μεθοδος πληρωμής => αντικαταβολή
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: IOS Eshop μεθοδος πληρωμής => αντικαταβολή (Read 4422 times)
kspyrou
Newbie
IOS Eshop μεθοδος πληρωμής => αντικαταβολή
«
on:
September 09, 2011, 15:08:32 »
Καλησπέρα, στήνω ένα κατάστημα με το ios shop και εχω φτάσει σε ενα σημειο που με προβληματιζει.
Εχω 2 μεθόδους πληρωμης
1.)μεθοδος με αντικαταβολη
2.)καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο.
Σαν μεθόδους αποστολής θα έχω ΕΛΤΑ επιστολικο ταχυδρομείο (γιατι το βάρος είναι μικρό).
Η διαδικασία για την αγορά ενός προϊόντος είναι να επιλέξω μέθοδο αποστολής και έπειτα να επιλέξω τρόπο πληρωμής. Σαν προκαθορισμένο θα έχω αντικαταβολή και σαν δεύτερη επιλογή κατάθεση σε τράπεζα.
Στην επισκοπιηση της παραγγελίας θα πρέπει λογικά να φαίνεται αξία προίόντος χωρίς ΦΠΑ , ΦΠΑ , Μεταφορικά και ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ, τα οποία για τα ελτα ανέρχονται στο ποσό των 2.30 για προϊόντα αξίας εως 3000, αν έχω επιλεξει την αντικαταβολή για μέθοδο πληρωμής αλλιώς θα είναι το στανταρ κοστος των ελτα.
Πως θα υλοποιησω την λειτουργία. Δλδ αν επιλεξω μεθοδο πληρωμής αντικαταβολή να μου βγάζει οτι θα μου έβγαζε και στην κατάθεση σε τραπεζικο λογαριαμσό ΣΥΝ τα έξοδα αντικαταβολής των ελτά;.
Θα πρέπει να φτιάξω μια custom μέθοδο πληρωμης σε κώδικα;
ignis
Jr. Member
Re: IOS Eshop μεθοδος πληρωμής => αντικαταβολή
«
Reply #1 on:
September 10, 2011, 20:17:10 »
Καλησπέρα,
Αν κατάλαβα καλά η μέθοδος αποστολής θα είναι μόνο με ΕΛΤΑ
οπότε κάτι που θα μπορούσες να κάνεις (λίγο μπακαλίστικο ) είναι να κάνεις μια ακόμα μια μέθοδο αποστολής η οποία θα ονομάζεται
"Αποστόλη με αντικαταβολή" για παράδειγμα με το module "Ανάλογα ύψους παραγγελίας " και θα έχεις την χρέωση εκεί
και στο επόμενο βήμα θα σου βγάζει κατάθεση σε τράπεζα η αντικαταβολή .
Ελπίζω να βοήθησα .
Bad artists copy. Great artists steal.
Pablo Picasso ||
http://parvaministiria.art2web.gr/
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #2 on:
September 10, 2011, 21:28:09 »
Γιατί να χρεώσεις έξοδα αντικαταβολής; Αυτό που χρεώνεται είναι η αποστολή. Αν η αποστολή και η πληρωμή γίνεται ταυτόχρονα μέσω ΕΛΤΑ μπορείς να συμπεριλάβεις τα όποια έξοδα στην μέθοδο αποστολής. Εγώ στη θέση σου πάντως δεν θα χρέωνα για την αντικαταβολή και αυτό που επί9σης συστίνω, για παραγγελίες ενός ποσού και πάνω, δωρεάν αποστολή.
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
kspyrou
Newbie
«
Reply #3 on:
September 11, 2011, 01:23:32 »
Καλησπέρα,
ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Θα τα συμπεριλάβω στα έξοδα αποστολής το κόστος της αντικαταβολής...Επίσης αυτό που ανέφερες datahell σχετικά με την δωρεάν αποστολή πάνω απο ένα συγκεκριμένο όριο παραγγελιών το έχω στα υπόψην μου...
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Extensions
»
Components
»