Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Elxis 5.5 Calypso supports 2 factor authentication login with e-mail or SMS.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Διαχείριση
(Moderators:
CREATIVE Options
,
ks-net
) »
Πως κανω τα στοιχεια επικοινωνιας μου να μεταφραζονται στα αγγλικα?
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Πως κανω τα στοιχεια επικοινωνιας μου να μεταφραζονται στα αγγλικα? (Read 6870 times)
arvacon
Full Member
«
on:
August 09, 2011, 10:02:54 »
Θελω να αλλαξω τον τροπο εμφανισης στην σελιδα "επικοινωνια", ωστε να εμφανιζεται στα ελληνικα και αγγλικα αντιστοιχα.
Πηγα στις κατηγοριες επαφων και δημιουργησα μια κατηγορια με το ονομα "site contacts", την εβαλα να εμφανιζεται μονο στα αγγλικα και αποθηκευσα. Πηγα στην κατηγορια "Επαφες ιστοτοπου" και αλλαξα τη γλωσσα σε ελληνικα μονο.
Πηγα μετα στις επαφες και προσθεσα μια νεα επαφη με τα στοιχεια μου στα αγγλικα, την αντιστοιχισα με την καινουρια κατηγορια και αποθηκευσα.
Γιατι ομως δεν αλλαζει κατι στο site και παντα δειχνει ελληνικα? Τι εχω κανει λαθος?
webgift
Elxis Team
Hero Member
Re: Πως κανω τα στοιχεια επικοινωνιας μου να μεταφραζονται στα αγγλικα?
«
Reply #1 on:
August 09, 2011, 11:00:30 »
Βασική προϋπόθεση είναι να δημοσιεύσει τα Αγγλικά στην σελίδα σου.
Μετά από τις κατηγορίες επαφών μπορείς να φτιάξεις 2 κατηγορίες η μια να είναι δημοσιευμένη στα Ελληνικά και η άλλη στα Αγγλικά.\
Τέλος σε αυτές τις 2 κατηγορίες φτιάχνεις 2 αντίστοιχες επαφές ανάλογα την γλώσσα.
Πλέον με την ανακατεύθυνση από την μια γλώσσα στην άλλη όταν κάνεις κλικ στο αντικείμενο μενού 'επικοινωνία' - 'contact' θα σε πηγαίνει στις επαφές που δημιούργησες παραπάνω.
Elxis Team •
Custom web design [EN]
-
[EL]
•
.GR Registrar
arvacon
Full Member
«
Reply #2 on:
August 09, 2011, 11:10:44 »
Αυτο ακριβως εχω κανει..
Η σελιδα ειναι δημοσιευμενη και στις δυο γλωσσες, επιλεγω το αγγλικο site, παω στο contacts και τα στοιχεια ειναι ελληνικα.
Μηπως πρεπει να συνδεθουν με καποιο απ' τα μενου? Ομως οταν ηταν μονο στα ελληνικα δεν ηταν συνδεμενο καπου..
webgift
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #3 on:
August 09, 2011, 11:34:02 »
Μετά πας και δημιουργείς Αντικείμενα μενού. 2 νέα αντικείμενα μενού διασυνδεδεμένα στις επαφές σου, 1 για κάθε γλώσσα.
π.χ. Menu -> Main menu -> [Πάνω δεξιά κουμπί: Νέο] -> [Επιλογή ] Link to Contact Item.
Elxis Team •
Custom web design [EN]
-
[EL]
•
.GR Registrar
arvacon
Full Member
Re: Πως κανω τα στοιχεια επικοινωνιας μου να μεταφρ^
«
Reply #4 on:
August 09, 2011, 11:58:37 »
Δε μου εμφανιζε τη δευτερη επαφη καθολου στο "contact to link" παραθυρο, που ειναι μεσα στο "link to contact item" , αλλα δοκιμασα να τσεκαρω αν υπαρχει κατι απο κατω απ'το πρωτο link. Τελικα τσεκαρισα κατι που ηταν εντελως κενο και το πηρε. Μετα ανακαλυψα ομως οτι τελικα δε δειχνει το ονομα της επαφης σου εκει, αν δεν εχεις προσθεσει και email, οποτε πηγα και το προσθεσα και εμφανιστηκε το ονομα του κενου λινκ, οποτε ολα οκ.
«
Last Edit: August 09, 2011, 12:09:44 by arvacon
»
webgift
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #5 on:
August 09, 2011, 12:07:05 »
Perfecto!
Elxis Team •
Custom web design [EN]
-
[EL]
•
.GR Registrar
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Διαχείριση
(Moderators:
CREATIVE Options
,
ks-net
) »