Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Elxis documentation
for users and developers.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Δημόσιο Βήμα
(Moderators:
CREATIVE Options
,
rentasite
) »
Οι 300 γενναίοι Σπαρτιάτες μας!
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Οι 300 γενναίοι Σπαρτιάτες μας! (Read 10795 times)
xenios
Hero Member
Οι 300 γενναίοι Σπαρτιάτες μας!
«
on:
February 08, 2007, 11:39:21 »
Δείτε το trailer
http://www.apple.com/trailers/wb/300/trailer2/large.html
της ταινίας οι 300 που έρχεται και πείτε την γνώμη σας ρε παιδιά, εμένα μου φαίνεται ότι θα αξίζει τον κόπο να το δω στην μεγάλη οθόνη, ότι άλλο βγήκε δεν το είδα γιατί το θεώρησα "μάπα το καρπούζι" και ιεροσυλία.... (Μ. Αλέξανδρος, Τροία)... Δυστυχώς κάποιος πρέπει να μιλήσει στους παραγωγούς για το Elxis!!! Χάθηκε μια φορά στην ζωή τους να γυρίσουν κάτι με Ελληνική διάλεκτο?? Ανίκανοι είναι ή παίζεται κάτι πίσω από τα χαρτιά;;; Γυρνάνε ταινίες στα κινέζικα, ισραηλιτικά, ιταλικά,
λατινικά
, αρχαία γοτθικά (μονομάχος), αλλά ελληνικά ε, ακατόρθωτο!!! Η warner bros της έχει αναλάβει, μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι "
δεν μπορούν
". Μάλλον φοβούνται την ανατριχίλα που θα σηκωθεί σε όσους ακούσουν ελληνικά στον κιηματογράφο, φοβούνται το ξύπνημα της
παγκόσμιας συνείδησης
ίσως.... Τι να πώ και ποιος ξέρει??
Το μόνο σίγουρο για μένα είναι ότι θα ήθελα να δω τους 300 Σπαρτιάτες μας (κατά το ήμισυ είμαι κ εγώ) να μιλάνε αρχαία ή απλά ελληνικά στην μεγάλη οθόνη και όχι αγγλικά..... :'( :'(
eliasan
Hero Member
Re: Οι 300 γενναίοι Σπαρτιάτες μας!
«
Reply #1 on:
February 08, 2007, 13:27:53 »
Μπορείτε να δείτε τα trailers και άλλα πολλά από το επίσημο site:
http://300themovie.warnerbros.com/
Με αφορμή τη δημοσίευση του a_xenias, μπήκα και τα είδα. 'Ηταν η πρώτη μου γεύση από αυτή την ταινία.
Είναι θετικό που γυρίζεται μία ταινία με ένα τόσο σημαντικό ιστορικά θέμα.
Είναι θετικό ότι μπορεί να βοηθήσει να θυμηθούν οι νεοέλληνες τις ρίζες τους.
Είναι θετικό γιατί μπορεί μία ταινία να βοηθήσει ώστε να αντισταθμιστεί η μακρόχρονη, συνειδητή και συστηματική έλλειψη ιστορικής παιδείας από τα σχολεία μας.
Δεν μου άρεσε η παρουσίαση των Περσών σαν τέρατα ανάλογα με αυτά του Τόλκιν. Το βρίσκω πολύ τραβηγμένο.
Μου άρεσε η αίσθηση που αφήνει η φωτογραφία της ταινίας.
Ας ελπίσουμε ότι θα τονίζεται η ηθική και φιλοσοφική διάσταση της στάσης των Σπαρτιατών και η ταινία δεν θα μείνει μόνο στα οπτικά εφέ.
Θα περιμένουμε και θα δούμε...
cbal
Jr. Member
«
Reply #2 on:
February 08, 2007, 14:28:28 »
χμμμ...
Έχω την εντύπωση οτι πρόκειται για την κυριολεκτικά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορία (εννοώ και για τα τέρατα).
Δείτε τι γράφει πάνω στις ασπίδες των Σπαρτιατών.!!!
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #3 on:
February 08, 2007, 14:30:42 »
Λ
ΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
xenios
Hero Member
«
Reply #4 on:
February 08, 2007, 15:47:13 »
Καλόοοοο για άλλη μια φορά ο Γιάννης άφησε το σημάδι του (αλήθεια τα έχει βάλει με τον Λ. για τα καλά ε, φυσικό είναι τέτοιος κοληματίας που είναι...
) και μιας και μιλάμε για τα τέρατα και τα ούφο και επισύναψη επαφών με άλλες χώρες.... , γιατί οι ασπίδες δεν γράφαν "Μ" επάνω;;; (Μπακογιάννη
)
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Δημόσιο Βήμα