Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Elxis documentation
for users and developers.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Γενικά Θέματα για το Elxis CMS
(Moderators:
CREATIVE Options
,
akalant
) »
[solved] PHP WARNING γέφυρα smf
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: [solved] PHP WARNING γέφυρα smf (Read 7412 times)
xenios
Hero Member
[solved] PHP WARNING γέφυρα smf
«
on:
January 26, 2007, 15:07:21 »
ΑΑχχχχ τι ανακάλυψα ο καψερός μόλις τώρα... πρόβλημα με την γέφυρα στις φόρμες εγγραφής, πατάς εγγραφή, και εμφανίζει 2 φορές την σελίδα και μηνύματα λάθους και διάφορα άλλα πράγματα
να ένα από αυτά:
PHP: Missing argument 3 for registerform()
uri: index.php?option=com_registration&task=register
path: /components/com_registration/registration.php
version: Elxis 2006.4 Stable rev1080 [ Nestor ] 04-December-2006 23:08 GMT+2
WARNING(2): /home/ikariagr/public_html/elxis/components/com_registration/registration.html.php, line 70
κάντε μια εγγραφή στο elxis.ikaria.gr να το πάθετε.....
«
Last Edit: January 27, 2007, 09:13:53 by datahell
»
datahell
Elxis Team
Hero Member
Re: PHP WARNING γέφυρα smf
«
Reply #1 on:
January 26, 2007, 22:11:06 »
Το forum σου φαίνεται πως δεν είναι γεφυρωμένο. Κάτι δεν έχεις κάνει καλά....
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
xenios
Hero Member
«
Reply #2 on:
January 26, 2007, 22:58:55 »
Αν και εγώ πιστεύω ότι όλα καλά τα έχω κάνει γιατί έχω ακολουθήσει τις επι μακράν οδηγίες σου για εγκατάσταση SMF και γεφύρωσης, αποφάσισα να απεγκαταστήσω την γέφυρα smf καθώς επίσης και να απενεργοποιήσω το σύστημα γεφύρωσης για να δω αν πάνε όλα καλά.... Αμ δε!!
Εγώ πιστεύω ότι κάτι συμβαίνει στο Elxis πλέον γιατί εξακολουθώ και έχω το ίδιο σφάλμα.
Πριν εγκαταστήσω την γέφυρα οι εγγραφές λειτουργούσαν καλά πάντως.
Κοιτάξτε εδώ,
http://elxis.ikaria.gr/index.php?option=com_registration&task=register
τι συμβαίνει.
Τώρα πλέον όμως δεν έχω κάποια γέφυρα και το σύστημα γεφύρωσης είναι απενεργοποιημένο.
Γιατί μου μυρίζεται bug???
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #3 on:
January 26, 2007, 23:45:58 »
Κατά αρχάς σίγουρα δεν είχες κάνει τη γέφυρα καλά για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είχες patch-άρει το SMF (θέλει την προσθήκη μίας γραμμής στο index.php και την προσθήκη ενός αρχείου). Αυτό είναι άσχετο όμως με το πρόβλημα που σου εμφανίζει. Βλέπω στο μήνυμα κάτι για το gun zip, ίσως είναι η cache που δεν παύει να εμφανίζεται το σφάλμα, δεν ξέρω. Το Elxis δεν έχει πρόβλημα στη φόρμα εγγραφής. Αν είχε, θα είχαν "χτυπήσει" κάτι χιλιάδες εγκαταστάσεις... Δεν μπορώ να ξέρω από εδώ τι μπορεί να γίνεται στο server σου ή τι ρυθμίσεις έχεις κάνει στο site σου ώστε να σου προτείνω κάτι. Μπορεί τελικά να φταίει κάτι εντελώς άσχετο.
Στείλε μου στοιχεία πρόσβασης αν θες (διαχείριση site/FTP) να το κοιτάξω αύριο το πρωί. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλιώς από εδώ.
«
Last Edit: January 26, 2007, 23:49:58 by datahell
»
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
xenios
Hero Member
«
Reply #4 on:
January 27, 2007, 00:04:12 »
1)Η αλήθεια είναι ότι έχει γεμίσει ο server μου στην εγκατάσταση του elxis με 74 αρχεία corexxxx που πριν δεν υπήρχαν και έχουν τεράστιο μέγεθος (40mb το καθένα) και ο μετρητής αρχείων του server μου λέει ότι ο φάκελος elxis καταλαμβάνει 3084.89 Meg!
2)Όταν απεγκατάστησα την γέφυρα, έσβησα το αρχείο και επανέφερα το Index...... (γιατί βιάζεσαι να με κατηγορήσεις;
Θα σου στείλω pm στοιχεία σύνδεσης.
Καληνύχτα
«
Last Edit: January 27, 2007, 00:23:07 by a_xenias
»
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #5 on:
January 27, 2007, 09:12:11 »
Το πρόβλημα λύθηκε.
Το site σου δεν ήταν ενημερωμένο ή ήταν ημι-ενημερωμένο.
Εδώ θα πρέπει να ξανά-τονίσω τη σημασία του
Updiag
. Είναι το πιο σημαντικό εργαλείο στη διαχείριση του Elxis. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα θα βεβαιώνεστε πρώτα από όλα ότι το Updiag σας δείχνει πως όλα τα αρχεία του elxis είναι σωστά. Αφού είστε ΟΚ εκεί μετά θα ψάχνετε οτιδήποτε άλλο.
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
xenios
Hero Member
Re: [solved] PHP WARNING γέφυρα smf
«
Reply #6 on:
January 27, 2007, 13:51:45 »
Περίεργο γιατί είχα χρησιμοποιήσει το Updiag πριν ένα μήνα για τις αναβαθμίσεις. Νόμιζα ότι τα είχα κάνει
σωστά...
Τα αρχεία corexxx που πιάνουν 40mb το ένα και από 74 που ήταν χτες βράδυ έχουν γίνει 84 σήμερα το πρωί, να τα σβήσω?
?
Τέλος καλό όλα καλά!!
«
Last Edit: January 27, 2007, 13:55:34 by a_xenias
»
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #7 on:
January 27, 2007, 14:13:26 »
Χρησιμοποίησες το Updiag για να κάνεις την αναβάθμιση αλλά δεν πρόσεξες τι σου έλεγε για τα αρχεία ο έλεγχος με βάση τα hashes. Επίσης έλεγε ότι 2 αρχεία έλειπαν.
Δεν ξέρω τι αρχεία είναι αυτά, δεν είναι του elxis ούτε τα παράγει το elxis! Μήπως είναι τίποτα backup του host σου; Στη θέση σου θα τα έσβηνα αλλά έλεγξε και από που δημιουργήθηκαν.
«
Last Edit: January 27, 2007, 14:16:07 by datahell
»
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
xenios
Hero Member
«
Reply #8 on:
January 27, 2007, 15:35:31 »
Οφείλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την υποστήριξη αλλά και παράλληλα να ενημερώσω ότι τα αρχεία core σταμάτησαν να δημιουργούνται αυτόματα με την διόρθωση των αρχείων εγκατάστασης και δεν είχαν καμία σχέση με τον server (backup ή κάτι τέτοιο).
Σας έχω κρατήσει ένα για έλεγχο αν σας ενδιαφέρει και βρίσκεται για κατέβασμα εδώ:
http://www.ikaria.gr/temp/core.zip
Ευχαριστώ.
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»