Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
EDC:
Download extensions for Elxis CMS
.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Διαχείριση
(Moderators:
CREATIVE Options
,
ks-net
) »
Mambot bug??
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Mambot bug?? (Read 7561 times)
xenios
Hero Member
Mambot bug??
«
on:
January 06, 2007, 23:04:43 »
Χαιρετώ,
Ήθελα να αναφερθώ σε ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε εκτελώντας τις οδηγίες για την εύρεση επεκταμένων ιδιοτήτων του Tiny Wysiwyg Editor όπως περιγράφετε στο
https://forum.elxis.org/index.php?topic=329.0
θέμα σας. Έγινε κάτι μη αναμενόμενο, ενώ είδα τα bots μια χαρά, είχε 3 σελίδες πάτησα την 2 γιατί δεν έβρισκα τον TinyEditor και ξαφνικά εξαφανίστηκαν οι άλλες 2 σελίδες και μου εμφανίζονται μόνο 7 bots έκτων οποίων κανέναν δεν είναι ο editor.....
Τι κάνουμε τώρα???
Το μοναδικό bot που έχω εγκαταστήσει και ήταν και το τελευταίο, ήταν το hotproperty.searchnot..
Αν βοηθάει έχω και screenshot.
[old attachment deleted by admin]
xenios
Hero Member
Re: Mambot bug??
«
Reply #1 on:
January 06, 2007, 23:18:04 »
Χμμμμμμ πολύ περίεργη συμπεριφορά!! Αποσυνδέθηκα από τον πίνακα και ξανασυνδέθηκα και τα mambots τα έβλεπα όπως στην αρχή, αν όμως πατήσω μια από τις 3 σελίδες για να δω και τα υπόλοιπα τότε κολάει και γίνεται όπως στο προηγούμενο screenshot! Πρέπει να αποσυνδεθώ και να ξανασυνδεθώ για να δω τα bots και δεν βλέπω πουθενά τον Tiny Wysiwyg Editor που ήθελα....
eliasan
Hero Member
«
Reply #2 on:
January 07, 2007, 08:54:20 »
Καλημέρα,
Αυτό που περιγράφεις είναι όντως bug.
Μπορείς όμως να δεις τα bots που ανήκουν στον τύπο που θέλεις (π.χ. editors, content, κ.λπ.), επιλέγοντάς την από την επικεφαλίδα της στήλης "Τύπος".
xenios
Hero Member
«
Reply #3 on:
January 07, 2007, 09:13:00 »
Ναι αυτό δεν κολλάει , παίζει κανονικά. Thanks!
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #4 on:
January 08, 2007, 08:22:46 »
Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι από την εποχή του mambo και μεταφέρθηκε και στο elxis. Στην ουσιά δεν είναι πρόβλημα απλά μία μικρή ενόχληση. Όταν επεξεργάζεσαι ένα mambot και πατάς save ή cancel σε γυρίζει στη λίστα των mambot μόνο που τα αποτελέσματα είναι φιλτραρισμένα με τον τύπο "search". Βάλε όλους τους τύπους (πατώντας το βελάκι φιλτραρίσματος σου ανοίγουν όλοι οι τύποι) και θα τα δεις όλα.
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
xenios
Hero Member
«
Reply #5 on:
January 08, 2007, 17:04:08 »
Όντως!!