Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
IOS Hotels
and
IOS Rentals
online booking systems for Elxis CMS.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Γενικά Θέματα για το Elxis CMS
(Moderators:
CREATIVE Options
,
akalant
) »
Μπορούμε να κανουμε ενότητα να εμφανίζει τα blogs των χρηστών; SOVLED
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Μπορούμε να κανουμε ενότητα να εμφανίζει τα blogs των χρηστών; SOVLED (Read 5237 times)
Sakis
Full Member
Μπορούμε να κανουμε ενότητα να εμφανίζει τα blogs των χρηστών; SOVLED
«
on:
March 08, 2009, 11:50:03 »
Παιδιά θέλω να μαθω αν μπορούμε να κανουμε ενότητα να εμφανίζονται εκεί τα αρθρα των χρηστών.Ωραία τα blogs αλλα ετσι οπως είναι, είναι πολύ παραχωμένα.Εννοείται οτι καποιος φτιάχνει ενα blog για να μπορεί να φαίνετε και οχι να είναι παραχωμένο.
Αυτό εδώ τι σκοπό εχει; Αντικείμενο Μενού Τύπου: Εμφάνιση Blog - Αρχείο Ενότητας Περιεχομένου.
Μπορώ να κανω μία κατηγορία η μία ενότητα που θα εμφανίζει αυτόματα τα αρθρα η μερος του αρχείου των χρηστών;
«
Last Edit: March 17, 2009, 14:36:57 by Sakis
»
datahell
Elxis Team
Hero Member
Re: Μπορούμε να κανουμε ενότητα να εμφανίζει τα blogs των χρηστών;
«
Reply #1 on:
March 08, 2009, 13:56:27 »
Δεν υπάρχει "παραχωμένο". Εμφανίζεται εκεί που θα του πεις. Αν θες μπορείς να κάνεις το eblog ως σύνολο ή είναι κάποιο eblog συγκεκριμένα να εμφανίζεται ως αρχική σελίδα. Απλά βάλε το αντικείμενο μενού που οδηγεί σε αυτό πρώτο στο "main menu" και έγινε η αρχική σου σελίδα.
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
Sakis
Full Member
«
Reply #2 on:
March 08, 2009, 15:37:14 »
Ναι ολα οκ..Αλλα αμα ενα site εχει π.χ 500 blogers και ο καθενας απο αυτους εχει δημοσιεύσει 10 αρθρα...Ο admin δεν θα κανει αλλη δουλεια ολη μερα απο το να ψαχνει χειροκινητα να ανεβάσει τα αρθρα τους.
Εγω λέω τα αρθρα που δημοσιεύουν οι χρήστες στο ιστολόγιο τους αν γίνετε με καποιο τρόπο να φαινονται καπου..
Εγώ τωρα εχω φτιαξει ενα αντικειμενο και παιρνω ενα ενα τα λινκ των ιστολογίων και τα προβάλλω χειροκινητα.
Sakis
Full Member
«
Reply #3 on:
March 09, 2009, 13:16:40 »
Εγώ λεω για τα ιστολόγια..Τα ιστολόγια ειναι παραχωμένα..Μόνο αν παει καποιος στα προφιλ μπορει να τα ανακαλύψει.Δεν υπαρχει κάποιος τρόπος οι πιο δημιουργικοι ιδιοκτήτες ιστολογίου να μπορουν να φαίνονται καπου στο site?
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #4 on:
March 09, 2009, 15:20:24 »
Απαιτείται η δημιουργία ενός νέου module. Δεν είναι κάτι δύσκολο. Δείξε μου την url του site σου και πες μου πως το θες να δουλεύει και μόλις βρω λίγο χρόνο θα στο φτιάξω.
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
Sakis
Full Member
«
Reply #5 on:
March 11, 2009, 14:16:23 »
www.pame.gr
Απλά θέλω οταν δημοσιεύουν κάτι οι χρήστες στο ιστολόγιο τους να μπορώ τα πιό αξιόλογα θέματα απο αυτά να εμφανίζονται μόνα τους στην πρώτη σελίδα του site οπως εμφανίζονται οι κατηγορίες και οι ενότητες που φτιαχνω εγώ.Ξέρω οτι ζητάω πολλά αλλα μπορεί και να γινετε δεν ξέρω!!
Γενικά το ιστολόγιο του elxis καλό είναι αλλα για να προβάλλεις τα περιεχόμενα του ιστολογίου είναι κάτι που πρεπει να το κανεις χειροκίνητα.Θα ηταν καλό αμα υπήρχε ενας αυτοματισμός.
«
Last Edit: March 11, 2009, 14:22:04 by Sakis
»
Sakis
Full Member
«
Reply #6 on:
March 12, 2009, 01:10:05 »
OYAOYYYY Παιδια δώστε μου τα φώτα σας εγκατέστησα το Latest Comments οταν εκανα εγκατάσταση ομως μου ειπε οτι ειναι για το 2009....Δουλελυει μια χαρα ομως!..Υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει κανενα πρόβλημα?...Παντως είναι τρομερο αυτο το καλούδι!!...τελειο!!!
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Γενικά Θέματα για το Elxis CMS
(Moderators: