Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Convert
Wordpress to Elxis
with
Elxis importer
!
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Πρόσθετα
(Moderator:
ks-net
) »
Weather module
« previous
next »
Print
Pages:
1
[
2
]
Author
Topic: Weather module (Read 21504 times)
datahell
Elxis Team
Hero Member
Re: Weather module
«
Reply #15 on:
May 20, 2008, 19:02:33 »
Παίδες αυτά είναι προβλήματα που οφείλονται στα template σας. Δεν φταίει το module για αυτά. Άλλωστε το ίδιο το module ΔΕΝ έχει css, δανείζεται το css του template σας. Πειράξτε ελαφρά το css του template ή το index.php του template και θα δείτε ότι όλα θα διορθωθούν.
Στο demo site:
http://www.isternia.net/
που χρησιμοποιεί το template openmind θα δείτε ότι παίζει μία χαρά και με Explorer και με firefox. nikos65: όλες αυτές τις διαφημίσεις του google τι τις θες; Προσφέρουν κάτι στο site σου; Το urchin του google το φορτώνεις πολύ ψηλά στο header, πριν από οτιδήποτε άλλο! Το menu σου "ψιλοκολάει" λόγω των πολλών javascript. Το css του template σου το φορτώνεις 2 φορές. Οτιδήποτε πρόβλημα έχετε με τη σωστή εμφάνιση οποιουδήποτε πράγματος να ανατρέχετε στο template σας.
«
Last Edit: May 20, 2008, 19:06:52 by datahell
»
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
triantk
Newbie
«
Reply #16 on:
May 20, 2008, 20:01:46 »
Συγγνωμη φίλε μου που σεέχω κουράσει αλλά δεν έχω καταλάβει πως θα κάνω τις προγνώσεις να φαίνονται ελληνικα. Μου τα δείχνει όλα τέλεια (χάρη στις συμβουλές σου) αλλά σε κάθε προβλεψη δείχνει π.χ Μonday,Tuesday κτλ ....
Τι θα κάνω?
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #17 on:
May 20, 2008, 20:49:10 »
Που τρέχεις το site, τοπικά στο pc σου; Αν ναι, τα windows δεν υποστηρίζουν utf-8 locales και θα βλέπεις τις ημερομηνίες στα αγγλικά. Αν το βάλεις σε Linux server θα τις βλέπεις σε όποια γλώσσα θες αυτόματα. Το ίδιο δεν συμβαίνει με οτιδήποτε άλλο στο elxis σχετικά με ημερομηνίες;
Άλλωστε το έγραψα στην προηγούμενη σελίδα, δεν το πρόσεξες:
https://forum.elxis.org/index.php?topic=2143.msg12655#msg12655
Σημείωση για τις ημερομηνίες: Στην εικόνα εμφανίζονται οι ημερομηνίες στα αγγλικά λόγω των windows (τα windows δεν υποστηρίζουν utf-8 locales).
Να διαβάζετε/ψάχνετε το forum πριν υποβάλετε ερωτήσεις. Αν ψάξετε λίγο θα βρείτε απαντήσεις σχεδόν για τα πάντα.
«
Last Edit: May 20, 2008, 20:53:08 by datahell
»
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
nikos65
Hero Member
«
Reply #18 on:
May 20, 2008, 22:14:02 »
Γιάννη Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου με βοηθάς να μαθαίνω περισσότερα πράγματα ψάχνοντας.
"Ανακάλυψα" όντως ότι φορτώνει 2 φορές το css και όχι μόνο αλλά με το simple image που έχω φόρτωνε για κάθε σειρά που είχα στις φωτογραφίες αντίστοιχα και ένα javascript αυτό το τελευταίο μπορώ να το διορθώσω αλλά το πρώτο δεν το έχω αντιμετωπίσει ξανά και δεν ξέρω που και πώς να το διορθώσω !! Μήπως σε παρακαλώ μπορείς να με κατευθύνεις τι να κοιτάξω η που να βρω το λάθος. Το template είναι το rubric.
Το module δουλεύει άψογα αλλά σε ΙΕ δεν μπορεί να συνυπάρχει με την simple image gallery θα αλλάξω το στυλ και όπου θα την χρησιμοποιώ θα είναι αποδημοσιευμένο το module.
Σχετικά με τις διαφημίσεις του google δεν θα τις έβαζα καθόλου αλλά βγαίνει το hosting & η adsl μέχρι στιγμής και ανεβαίνει οπότε έχει αρχίσει να γίνει υπολογίσιμο έσοδο.
----
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
www.dallas.gr
|
www.igoumenitsahotels.com
psiloscc
Full Member
«
Reply #19 on:
May 22, 2008, 13:55:20 »
Quote from: datahell on May 18, 2008, 21:14:49
Κατέβασέ το από
εδώ
1000 Μπραβο σου!!!
Σε ευχαριστω παρα πολυ, τοσες μερες εψαχνα να βρω κανενα καλο script για καιρο!!!
anacon
Full Member
«
Reply #20 on:
June 12, 2008, 15:20:48 »
Eχω ένα μικρό πρόβλημα με το Weather μου βγάζει αυτό το error: HTTP Exception: 1 HTTP Transport Error - Unable to establish connection to host forecastfox.accuweather.com
Και κάνει και πιο αργή την σελίδα. Όταν κάνω disable το module η σελίδα γίνετε πιο γρήγορη
Dimitris Kanatas
Elxis Community
Hero Member
Εκπαιδευτικός
«
Reply #21 on:
December 27, 2008, 11:55:04 »
Συγγνώμη που ξεθάβω αυτό το θέμα αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα με τον anacon...
HTTP Exception: 1 HTTP Transport Error - Unable to establish connection to host forecastfox.accuweather.com
Τελικά υπάρχει λύση;
Το site είναι On-line και η cache... 777
Για Διδυμότειχο υπάρχει κώδικας;