Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
IOS Hotels
and
IOS Rentals
online booking systems for Elxis CMS.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Δημόσιο Βήμα
(Moderators:
CREATIVE Options
,
rentasite
) »
nameservers and domains
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: nameservers and domains (Read 7823 times)
babis1
Hero Member
nameservers and domains
«
on:
December 24, 2006, 13:40:06 »
βαζω εδω ενα θεμα που με απασχολη εδω και ενα μηνα με την forthnet επειδη δεν μου αρεση σαν εταιρια αλλαξα τους nameservers στο domain σε εναν αλλο server γιατι ειχα εναν αλλο χωρο διαθεσιμο ε λοιπον την μιση ημερα εχει το domain η forthnet και την αλλη μιση ο αλλος σερβερ εχει γινει λαστιχο το καημενο μια απο το admin της forthnet και μια απο το cpanel του σερβερ τα εχω παρη αλλα δεν ξερω τη να κανω η εταιρια που μου παρεχει τα domains μου λεει οτι δεν εχει καποια ευθυνη θελω να συγκεκριμενοποιησω τις ευθυνες γιατι εδω μιλαμε για δουλεια και χρηματα και οχι για την πλακα μας.
eliasan
Hero Member
Re: nameservers and domains
«
Reply #1 on:
December 24, 2006, 19:23:23 »
Καλησπέρα,
Αν η αλλαγή των name servers είναι πρόσφατη (λιγότερο από 72 ώρες) αυτό μπορεί να συμβεί.
Αν το domain φιλοξενούνταν κι όλας από τη forrthnet, ο καλύτερος τρόπος για επιτάχυνση της διαδικασίας, είναι μετά την αλλαγή των name servers να γίνει διαγραφή των records από τον αρχικό καταχωρητή (forthnet). Από εμπειρία όμως σου λέω, ότι αυτό σπάνια συμβαίνει.
babis1
Hero Member
Re: nameservers and domains
«
Reply #2 on:
December 25, 2006, 14:36:25 »
Quote from: eliasan on December 24, 2006, 19:23:23
Από εμπειρία όμως σου λέω, ότι αυτό σπάνια συμβαίνει.
ηλια το domain ειναι καταχωρημενο στην domains24.gr(europlanet)εδω και ενα χρονο αλλα αυτο που συμβαινει με την φορθνετ ειναι εξοργιστικο δηλαδη μπορουν και επεμβαινουν στους nameservers?αφου υποτιυετε οτι η διαχειριση του domain αφορα μονο τον κατοχο του
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Δημόσιο Βήμα
(Moderators: