Component του joomla και να "ταιριάζει" στο Elxis 2008 δεν υπάρχει. Το ότι δεν βλέπεις σφάλματα δεν σημαίνει ότι δουλεύει σωστά. Ο καθένας πάντως κάνει ότι νομίζει στο site του...
Quote from: datahell on April 21, 2008, 18:54:32Component του joomla και να "ταιριάζει" στο Elxis 2008 δεν υπάρχει. Το ότι δεν βλέπεις σφάλματα δεν σημαίνει ότι δουλεύει σωστά. Ο καθένας πάντως κάνει ότι νομίζει στο site του...Είναι σίγουρο αυτό? Ρωτάω γιατί δοκίμασα ένα component το οποίο πάει μαζί με το αντίστοιχο module του τα οποία είναι για joomla και λειτουργησαν κανονικά Επίσης το IOS Image Rotator module δε μου λειτουργεί. Εγκαθίσταται μεν αλλά όταν το δημοσιεύω μου δείχνει λευκη οθόνη στο σημείο δημοσίευσης. Μήπως δε κάνω κάτι σωστά ή θέλει κάποια ρύθμιση?
Επίσης το IOS Image Rotator module δε μου λειτουργεί. Εγκαθίσταται μεν αλλά όταν το δημοσιεύω μου δείχνει λευκη οθόνη στο σημείο δημοσίευσης. Μήπως δε κάνω κάτι σωστά ή θέλει κάποια ρύθμιση?
QuoteΕπίσης το IOS Image Rotator module δε μου λειτουργεί. Εγκαθίσταται μεν αλλά όταν το δημοσιεύω μου δείχνει λευκη οθόνη στο σημείο δημοσίευσης. Μήπως δε κάνω κάτι σωστά ή θέλει κάποια ρύθμιση?εφτιαξες φακελο που θα ανεβασεις τις φωτο? (εχει μεσα το module μια διαδρομη αν θες την αλλαζεις κιολας)