Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Elxis 5.5 Calypso supports 2 factor authentication login with e-mail or SMS.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Δημόσιο Βήμα
(Moderators:
CREATIVE Options
,
rentasite
) »
Συγχαρητήρια
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Συγχαρητήρια (Read 5300 times)
blue
Newbie
Συγχαρητήρια
«
on:
March 29, 2008, 11:45:03 »
Καλησπέρα σε όλους, με λένε Σπύρο και είμαι από Κεφαλονιά, σε επαφή με το elxis ήρθα μέσω της Rentasite Web services, στα πλαίσια συνεργασίας μας για την κατασκευή ενός ιστοτόπου. Πρόσφατα πέρασα μια 4ωρη εκπαίδευση για την διαχείριση του site, και απέκτησα δικαιώματα super administrator. Δεν έχω ακόμη να ρωτήσω κάτι, αυτό το post το ανεβάζω για να ευχαριστήσω την Rentasite για την άψογη συνεργασία και το αποτέλεσμα αλλά κυρίως για να συγχαρώ τους δημιουργούς και developers του elxis. Πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένος. Δεν έχω εμπειρία από άλλα αντίστοιχα software, μα μου φαίνεται εξαιρετικό και εύχρηστο. Μπράβο και καλή συνέχεια στην δουλειά σας.
rentasite
Elxis Community
Hero Member
Web Services
Re: Συγχαρητήρια
«
Reply #1 on:
March 29, 2008, 16:43:53 »
Ευχαριστώ Σπύρο γι αυτά που έγραψες!
Το Elxis πραγματικά είναι ένα χρήσιμο εργαλείο. Θα το διαπιστώσεις και συ στην πορεία, όταν θα εξοικιωθείς με το περιβάλλον διαχείρισης και ειδικά όταν θα μπορείς πολύ εύκολα να επεκτίνεις τον ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ site σου.
Τα συγκεκριμένα sites, όταν θα δοθούν στη δημοσιότητα, τότε θα μπορέσει και ο κόσμος να δει την διάσταση του Elxis και τι πραγματικά μπορεί να κάνει κανείς με αυτό. Πραγματικά είναι μία από τις καλύτερες δουλειές που έχω υλοποιήσει με το Elxis, έως σήμερα.
Σ' ευχαριστώ και γω για την άψογη συνεργασία μας.
Rent a Site
|
Lelevose
datahell
Elxis Team
Hero Member
Re: Συγχαρητήρια
«
Reply #2 on:
March 29, 2008, 18:54:45 »
Καλώς ήρθες Σπύρο (blue) και εύχομαι να μείνεις κοντά μας. Από την πλευρά της Elxis Team σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όσο για τον άλλο Σπύρο (supernet) είναι γνωστό ότι κάνει πολύ καλές και προσεγμένες δουλειές με το Elxis και του αξίζουν συγχαρητήρια.
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum