Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
IOS Hotels
and
IOS Rentals
online booking systems for Elxis CMS.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Διαχείριση
(Moderators:
CREATIVE Options
,
ks-net
) »
Υπομενού σε μενού
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Υπομενού σε μενού (Read 6485 times)
zxr
Newbie
Υπομενού σε μενού
«
on:
November 11, 2007, 19:28:14 »
Καλησπέρα!
Δεν έχω εγκαταστήσει ακόμα το Elxis μιας και προς το παρόν προσπάθησα να "παίξω" με το mambo. Ωστόσο βλέπω ότι και το Exlis είναι αρκετά ελκυστικό, οπότε γιατί όχι;
Το κύριο πρόβλημα που είχα με το Mambo είναι ότι δεν μπορούσα να φτιάξω υπομενού. Δηλαδή να έχω
Μενου1
Υπομενού1
Υπομενου2
Μενού2
Υπομενού1
Υπομενού2
Με το Elxis μπορώ να φτιάξω υπομενού; Αν, ναι, πώς; Τα link στα υπομενού θα οδηγούν σε απλές στατικές σελίδες που θα περιλαμβάνουν κείμενο.
Στην ιστοσελίδα που θέλω να φτιάξω θα μπούν φωτογραφίες βιβλίων που θα πωλούνται οπότε η ερώτηση είναι αν υπάρχει κάποιο e-shop για το Elxis και κάποια photo gallery.
Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις, συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε και συγνώμη αν οι ερωτήσεις μου έχουν ήδη απαντηθεί. Ψάχνω κάμποσο καιρό τώρα και πραγματικά δεν έχω βγάλει άκρη...
pcfun
Full Member
Re: Υπομενού σε μενού
«
Reply #1 on:
November 11, 2007, 19:51:20 »
Δεν είμαι από τους διαχειριστές του Έλξις. Σου απαντάω βάση αυτών που ξέρω έχοντας χειριστεί το Έλξις.
Ναι μπορεί να φτιάξεις υπομενού.
Φτιάχνεις πρώτα τις στατικές σελίδες (Αυτόνομες Σελίδες) σου και έπειτα πας στη διαχείρηση μενού και δημιουργείς τους συνδέσμους που θες.
Με βάση το παράδειγμά σου: Φτιάχνεις Μενού1 και Μενού2 όπως και στο Mambo
Για να δημιουργήσεις το Υπομενού1 και Υπομενού2 κάνεις ακριβώς τα ίδια βήματα για τη δημιουργία μενού αλλά στην επιλογή "Γονικό Αντικείμενο" αντί να το αφήσεις "Επάνω" επιλέγεις Μενού1 ή Μενού2 ανάλογα σε ποιο από τα δύο θες να το ορίσεις ως υπομενού
Όσο για την εικονοθήκη και το ηλεκτρονικό κατάστημα υπάρχει το EDir που κάνει και τις 2 δουλειές από ό,τι ξέρω
(Δε ξέρω από Mambo αλλά με το Έλξις όχι απλά υπομενού στο μενού αλλά και υπομενού
ν
στο υπομενού
ν-1
στο υπομενού
ν-2
..... στο μενού
χ
μπορείς να φτιάξεις)
[old attachment deleted by admin]
«
Last Edit: November 11, 2007, 20:08:03 by pcfun
»
CREATIVE Options
Authorized Elxis Professional
Elxis Community
Hero Member
Professional services for Elxis CMS
«
Reply #2 on:
November 12, 2007, 10:28:45 »
Καλημέρα και στους δύο,
Η απάντηση του pcfun είναι σωστή εκτός ενός σημείου.
Μπορείς να φτιάξεις περιεχόμενα που ανήκουν και σε ενότητα και σε κατηγορία όχι μόνο με αυτόνομη σελίδα.
Και από την δημιουργία του περιεχομένου μπορείς να φτιάξεις και τον σύνδεσμο στο μενού που θέλεις, και στην συνέχεια μπορείς να το συγκεντροποιήσεις εκτενέστερα και από το μενού διαχείρισης.
Και καλός ήρθες zxr.
Elxis FAN.
pcfun
Full Member
«
Reply #3 on:
November 12, 2007, 12:10:43 »
Έγραψα για Αυτόνομες Σελίδες επειδή είπε:
Quote from: zxr on November 11, 2007, 19:28:14
Τα link στα υπομενού θα οδηγούν σε απλές στατικές σελίδες που θα περιλαμβάνουν κείμενο.
zxr
Newbie
«
Reply #4 on:
November 12, 2007, 13:48:47 »
Σας ευχαριστώ και τους δυο για τις απαντήσεις. Θα προχωρήσω σε εγκατάσταση του Elxis (ελπίζω να μην συναντήσω προβλήματα) για να δω στην πράξη τα όσα συζητάμε κι αν έχω απορίες θα επανέλθω.
Καλώς σας βρήκα!!!
CREATIVE Options
Authorized Elxis Professional
Elxis Community
Hero Member
Professional services for Elxis CMS
«
Reply #5 on:
November 12, 2007, 14:00:00 »
προς pcfun: Συγνώμη δικό μου λάθος.
προς zxr: και να συναντήσεις προβλήματα εμείς και η GoUp εδώ είμαστε!
Elxis FAN.
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Διαχείριση