Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
EDC:
Download extensions for Elxis CMS
.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Δημόσιο Βήμα
(Moderators:
CREATIVE Options
,
rentasite
) »
Ασύρματο internet
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Ασύρματο internet (Read 8158 times)
babis1
Hero Member
Ασύρματο internet
«
on:
September 30, 2007, 20:56:42 »
Ανοιγω ενα θεμα που με απασχολη,εχει να κανει με τις συνδεσεις adsl που ειτε ετσι ειτε αλλιως περνανε μεσα απο τις γραμμες του οτε,επειδη υπαρχουν φοβερα προβληματα τα οποια βεβαια δεν αξιζει να παρατεθουν εδω,θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος κατι περισσοτερο για τις ασυρματες συνδεσεις ιντερνετ και ειδικα για το ασυρματο μητροπολιτικο δικτυο αθηνων,μπηκα στην σελιδα τους αλλα δεν καταλαβα και πολλα ,αυτο που θελω να μαθω ειναι τι εξοπλισμος χρειαζετε,αν ειναι δυνατον το κοστος και τα υπερ και τα κατα του.
thanks
datahell
Elxis Team
Hero Member
Re: Ασύρματο internet
«
Reply #1 on:
September 30, 2007, 23:23:48 »
Μου τα είχε πει ένα φίλος το καλοκαίρι αλλά δεν θυμάμαι να σου πω τιμές ακριβώς τώρα. Αν είσαι απλά ένας "πελάτης" το κόστος δεν είναι μεγάλο. Εξαρτάται από την τρέλα που έχεις η τιμή. Μου έλεγε πάντως ότι κατεβάζεις με απίστευτες ταχύτητες πχ ταινίες κλπ... και εννοείται όλα κομπλέ χωρίς spyware, ιούς, τίποτα. Όλα πεντακάθαρα και εύκολα προσβάσιμα. Αν πας στο forum τους έχουν πλήρη οδηγίες και συμβουλές για τα πάντα.
http://www.awmn.net/?id=quickstart
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
babis1
Hero Member
«
Reply #2 on:
October 01, 2007, 12:30:06 »
ειναι λιγο μπελαλιδικο,γραφτηκα στο awmn θελει πρωτα μια εγγραφη στο wind για να δηλωσης τοπο,γεωγραφικο μηκος και πλατοσ,σου δινουν μια node id,αλλα δεν εχει πουθενα βασικες οδηγιες,εχω υποβαλει καποιες ερωτησεις στο φορουμ.....θα δουμε
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #3 on:
October 01, 2007, 12:37:23 »
Είναι λίγο "φτιάξ'το μόνος σου" η κατάσταση και όπως λένε και αυτοί δεν υπάρχει "Plug-n-play". Πάντως είναι ένα ωραίο χόμπυ για όσους τους αρέσουν τα ηλεκτρονικά και οι υπολογιστές. Συνδυάζει και πολλές γνώσεις ράδιο-ερασιτεχνών και το έχεις και Backup αν μια μέρα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και καταστραφεί το internet εσύ θα σερφάρεις στο amwn
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
babis1
Hero Member
«
Reply #4 on:
October 01, 2007, 16:19:11 »
Ε αμα γινη ο 3ος και ειναι βαρβατος νομιζω δεν θα υπαρχουν και πολλοι που να τους νοιαζει το ιντερνετ,μαλλον θα ψαχνουμε να βρουμε τι θα φαμε,αλλα εχω τωρα 4 μερες που δουλευω με 53 ταχυτητα και πληρωνω και adsl και τα εχω παρει μεχρι που εχω κινηση διαδικασια μηνυσης στον οτε
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Δημόσιο Βήμα
(Moderators: