Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Download Elxis CMS:
Elxis 5.5 Hermes
.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Διαχείριση
(Moderators:
CREATIVE Options
,
ks-net
) »
[solved]Πρόβλημα με το Administration menu
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: [solved]Πρόβλημα με το Administration menu (Read 7790 times)
nikos65
Hero Member
[solved]Πρόβλημα με το Administration menu
«
on:
June 06, 2007, 04:36:58 »
Καλημέρα σας,
προέκυψε το εξής παράδοξο:
Σε mozila δεν βλέπω το μενού στο administration αλλά μπορώ να ανοίξω τα αντικείμενα περιεχομένου εαν μπω από τα latest items της αρχικής σελίδας ενώ σε explorer και opera βλέπω τα μενού κανονικά και το διαχειρίζομαι αλλά στα αντικείμενα περιεχομένου η οθόνη γίνεται άσπρη.
Μήπως έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;
Ευχαριστώ
# έκανα έλεγχο στο configuration.php και είναι εντάξει σε θέμα κωδικοποίησης.
«
Last Edit: June 08, 2007, 22:57:37 by nikos65
»
----
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
www.dallas.gr
|
www.igoumenitsahotels.com
nikos65
Hero Member
Re: Πρόβλημα με το Administration menu
«
Reply #1 on:
June 06, 2007, 08:54:33 »
Σήμερα το πρωί μπήκα από τον υπολογιστή στο γραφείο μου και όλα δουλεύανε μία χαρά,τίποτα από τα παραπάνω.
Οπότε το πρόβλημα δεν είναι στο site αλλά στον υπολογιστή που χρησιμοποιώ στο σπίτι.
Συγνώμη για την δημοσίευση.
#Παρεμπιπτόντως μήπως έχει κανείς καμία ιδέα πως μπορώ να το ξεπεράσω η λέξη format είναι ακατάλληλη για ενηλίκους δημιουργεί προβλήματα υγείας τουλάχιστον ψυχικής.
----
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
www.dallas.gr
|
nikos65
Hero Member
«
Reply #2 on:
June 07, 2007, 00:47:04 »
Συνεχίζω το θέμα γιατί δεν μπόρεσα να βρω κάποια λύση γιατί το παράλογο συνεχίζεται.
Επισυναπτω δύο αρχεία για να δείτε τι μου παρουσιάζει. Σε άλλο site ο mozilla συμπεριφέρεται κανονικά.
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη όπως πάντα.
Ευχαριστώ
Στην πρώτη δεν μου εμφανίζει το administation menu και στην δεύτερη βλέπω τα menu κανονικά αλλά όταν πάω να κάνω επεξεργασία σε αντικείμενα περιεχομένου παγώνει .
[old attachment deleted by admin]
----
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
www.dallas.gr
|
babis1
Hero Member
«
Reply #3 on:
June 07, 2007, 01:33:56 »
αυτα στα κανει απο συγκεκριμενο υπολογιστη?αν απο αλλον δουλευει κανονικα,τοτε κανε remove τους 2 browser,μετα πηγαινε program files και κανε delete οποιον φακελο γραφει mozilla και internet explorer(ενδεχετε στον explorer να μην σου επιτρεψει πληρη διαγραφη των φακελων γιατι τον θεωρει εργαλειο του συστηματος,εσυ προσπαθησε)και μετά κανε παλι install,ενδεχετε να πετύχει,αν στο κανει απο παντου,τοτε ενδεχετε να εχουν χαθει καποια αρχεια απο τον σερβερ,τα οποια να αφορουν τον φακελο administrator η δεν ανεβηκαν με τον ftp σωστα,κανε unzip ενα elxis τοπικα,και μεσο ftp ξαναανεβασε τα αρχεια του administrator,ξεκινωντας απο τα απλα η αν εχεις εστιαση που ακριβως γινετε λαθος,μονο τα συγκεκριμενα,παλι με επιφυλαξη γιατι μιλαω παντα εμπειρικα,παντως δεν κινδυνευεις να χασεις κατι,αν δεν πειραξεις τα login και config,αν εχεις την δυνατοτητα στο ιδιο domain φτιαξε μια αλλη βαση και κανε ενα δευτερο ελξις να δεις τι γινετε,επισης για δοκιμασε να διαγραψεις τελειως τον φακελο floodbloker.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ 2 ADMINS,μαλλον κοπηκε η συνδεση σου και εκανες παλι login και βλεπει 2,σε τετοια περιπτωση δεν θα δουλευεις στο panel,πατα το κοκκινο χ διπλα απο το super administrator και κανε παλι login.Πιστευω οτι πρεπει να ανεβασης ξανα τα αρχεια που αφορουν το μενου του administrator,με την διαδικασια που σου ειπα πιο πανω.
«
Last Edit: June 07, 2007, 01:39:22 by babis1
»
nikos65
Hero Member
«
Reply #4 on:
June 07, 2007, 01:41:20 »
Μετά από εγκατάσταση Netscape όλα δείξανε κανονικά αλλά....... δεν δουλεύει ο editor.Κοίταξα τις ρυθμίσεις και o editor ειναι σωστός.Εκανα έλεγχο στο updiag και μου έβγαλε τα παρακάτω:
Προειδοποίηση mambots/editors/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/advimage/image.htm Το αρχείο χρειάζεται ενημέρωση
Προειδοποίηση mambots/editors/tinymce/jscripts/tiny_mce/themes/advanced/docs/english/insert_image_button.htm Το αρχείο χρειάζεται ενημέρωση
Προειδοποίηση mambots/editors/tinymce/jscripts/tiny_mce/themes/advanced/docs/greek/insert_image_button.htm Το αρχείο χρειάζεται ενημέρωση
Προειδοποίηση tmpr/index.html Το αρχείο χρειάζεται ενημέρωση
Εχει να κάνει κάτι με το πρόβλημα μου ;
Και πως μπορώ να κάνω ενημέρωση;
[old attachment deleted by admin]
----
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
www.dallas.gr
|
babis1
Hero Member
«
Reply #5 on:
June 07, 2007, 01:52:35 »
με mozila -explorer,τι γινετε?βαλε παλι τα αρχεια οποως σου ειπα ,οτι ζηταει.συμβαινουν διαφορα παραξενα κατα καιρους,πχ εδω σε εμενα δεν εχω τηλεφωνο 2 μερες επειδη εχω isdn-adsl,και εχει βραχυκυκλωση ενα υπογειο καλωδιο,με αποτελεσμα οσοι ειναι psdn να εχουν τηλεφωνο το οπιο δουλευει με ενα πολο ο αλλος ειναι βραχυκυκλωμενος,επισης δουλευει και η adsl παλι με εναν πολο,αλλα μερικες φορες βγαινει απο το ιντερνετ,και καταλαβαινεις αν δεν δουλευει καλα η μεταφορα δεδομενων,δεν μεταφερει σωστα τα αρχεια,και εμεις οι μαλ...πληρωνουμε,οποιος ξερει να μου συστηση εναν δικηγορο που να ανακατευετε με τετεοια θεματα να καταφυγω εναντιον καποιων,ας μου στειλει ενα μηνυμα(χρειαζομε και μερικα χρηματα αυτον τον καιρο)
nikos65
Hero Member
«
Reply #6 on:
June 07, 2007, 02:12:54 »
Κατάργησα τον mozilla και διέγραψα τα αρχεία απο το program files αλλά τίποτα. Οταν τον έκανα επανεγκατάσταση μου βρήκε όλα τα αγαπημένα!!
Τσέκαρα τα αρχεία οπως μου είπες αλλά όλα είναι εντάξει. Γιατί όμως στον netscape δουλεύει κανονικά αλλά δεν εμφανίζεται ο editor;
Τα έχω δει όλα κάνω καταχωρίσεις και έχω κολήσει και πάνω όλα πίσω.
Σχετικά με τον οτε εμεις εδώ περιμένουμε πότε κάποια ιδιωτική εταιρεία θα περάσει καλώδια για να τον αποχαιρετήσουμε!! Μέχρι προχτές με 1024 adsl κατέβαζα με 35 κ σε ώρα αιχμής και 70 τα χαράματα!! Τώρα τελευταία φτάνω τα 100Κ και είμαι μια χαρά.Σκέψου ότι τους πληρώνουμε αυτό που ζητάνε πανάκριβα και πάλι μας γελάνε και μας δήνουν λιγότερα
----
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
www.dallas.gr
|
nikos65
Hero Member
Re: [solved]Πρόβλημα με το Administration menu
«
Reply #7 on:
June 08, 2007, 23:01:45 »
babis1 Θέλω άλλη μία φορά να σε ευχαριστήσω για την βοήθεια σου.
Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με format και επανεγκατάσταση. Τραυματική εμπειρία (φυσικά όλα τα αρχεία είναι σε εξωτερικό δίσκο) .
Ευχαριστώ
----
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
www.dallas.gr
|
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »