Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
IOS Hotels
and
IOS Rentals
online booking systems for Elxis CMS.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Δημόσιο Βήμα
(Moderators:
CREATIVE Options
,
rentasite
) »
Τρόποι προώθησης Ιστοσελίδας
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Τρόποι προώθησης Ιστοσελίδας (Read 6361 times)
pcfun
Full Member
Τρόποι προώθησης Ιστοσελίδας
«
on:
May 01, 2007, 22:33:55 »
Μήπως ξέρει κανείς κανα καλό τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας μου. Είναι σχεδόν ολοκληρωμένη μετά από περίπου 5 μήνες επεξεργασίας και εκτός από τα directories που την έχω καταχωρίσει στην Ελλάδα θα ήθελα να την προωθήσω προς το εξωτερικό.
Ο λόγος που θέλω (και ελπίζω ότι θα πετύχει) να την προωθήσω και στο εξωτερικό είναι ότι, όπως θα δείτε και μόνοι σας πατώντας στο σύνδεσμο που έχω στο προφίλ μου, είναι γραμμένη σε 3 γλώσσες και σύντομα σε ακόμα 2-3 και έχει πληθώρα πραγμάτων που μπορεί να κάνει ο επισκέπτης.
Αν γνωρίζει κανείς που μπορώ να προσθέσω κάποιο σχόλιο σχετικά με αυτή ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο προώθησης ας μου το πει.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
CREATIVE Options
Authorized Elxis Professional
Elxis Community
Hero Member
Professional services for Elxis CMS
Re: Τρόποι προώθησης Ιστοσελίδας
«
Reply #1 on:
May 01, 2007, 23:43:55 »
Καλησπέρα, εάν σε ενδιαφέρει η υπηρεσία προώθησης της ιστοσελίδας από επαγγελματία θα μπορούσες να πάρεις κάποιες πληροφορίες από τον ιστότοπο της CreativeOptions στην ακόλουθη διεύθυνση:
Search Engine Optimization
.
Ένας σχετικός τιμοκατάλογος υπάρχει στον ιστότοπο της CreativeOptions στην ακόλουθη διεύθυνση:
Τιμοκατάλογος
.
Για τα μέλη του forum του Elxis υπάρχει έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η CreativeOptions. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μου από τα στοιχεία επικοινωνίας που υπάρχουν στον ιστότοπο της
CreativeOptions - Solutions for Businesses
Πάντα στην διάθεση σου,
Elxis FAN
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum