Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
Download Elxis CMS:
Elxis 5.5 Hermes
.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Σχετικά με το Forum
»
Elxis Community
« previous
next »
Print
Pages:
1
[
2
]
Author
Topic: Elxis Community (Read 45618 times)
CREATIVE Options
Authorized Elxis Professional
Elxis Community
Hero Member
Professional services for Elxis CMS
Re: Elxis Community
«
Reply #15 on:
March 23, 2007, 20:29:06 »
Quote from: datahell on March 23, 2007, 19:49:53
και δεν σερφάρουν απλά ή διατηρούν/φτιάχνουν προσωπικές σελίδες.
Γιάννη, αυτή είναι η γνώμη σου για εμένα;
Και σχετικά με τα ρητά μας και τις αναδρομές στο παρελθόν μας, θα ήθελα να αναφέρω δημοσίως ότι το στον χώρο της διαφήμισης & του διαδικτύου είχα αρχίσει να ασχολούμαι από σαν χόμπι από το 2000, και ότι έχω μάθει το έχω μάθει ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, χωρίς να έχω διαβάσει ούτε μία σελίδα από ηλεκτρονικό ή έντυπο βιβλίο – βοήθημα. Πρώτη φορά που πήρα σχετικό βιβλίο ήταν του Elxis, και όχι για να το διαβάσω απλά για να υποστηρίξω το Elxis.
Και για αυτά που ξέρω είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ περήφανος, και όσο ζω μαθαίνω ακόμα και με βαριά μορφή δυσλεξίας.
«
Last Edit: March 23, 2007, 22:42:57 by Sirigos
»
datahell
Elxis Team
Hero Member
«
Reply #16 on:
March 23, 2007, 20:36:17 »
Νίκο δεν μιλάω για σένα, μιλάω γενικά για το τι είδους ανθρώπους χρειαζόμαστε. Είναι γνωστές οι ασχολίες σου και έχεις κάνει μερικές πάρα πολύ καλές δουλειές (site). Για εσένα ήταν οι πρώτη φράση "πρωτίστως χρειαζόμαστε προγραμματιστές" ως απάντηση στο τι ανάγκες έχουμε. Τα επόμενα ήταν μία γενική σύνοψη. Συγνώμη αν δεν έγινε κατανοητό.
Elxis Team
|
Is Open Source
|
IOS Rentals | IOS AERO
CREATIVE Options
Authorized Elxis Professional
Elxis Community
Hero Member
Professional services for Elxis CMS
«
Reply #17 on:
March 23, 2007, 20:38:56 »
Καλός Γιάννη, αλλά όταν θέτουμε τον λόγο σε κάποιον είναι έως εκεί που τελειώνει η παράγραφος, και ήταν μεγάλη…
Σε σχέση με την “οικοδομή (Elxis)” νομίζω ότι είμαι καλός (από ότι λένε) στο αρχιτεκτονικό σχέδιο, αλλά και στο βάψιμο & εσωτερική διακόσμηση, εάν θέλετε κάτι σχετικό ή ότι άλλο έχετε να προτείνεται είμαι όλος αυτιά (σαν τον Αυτιά).
Print
Pages:
1
[
2
]
« previous
next »
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»