Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
News:
EDC:
Download extensions for Elxis CMS
.
Home
Help
Login
Register
Elxis CMS Forum
»
Ελληνικό Forum
»
Δημόσιο Βήμα
(Moderators:
CREATIVE Options
,
rentasite
) »
Νεο site με elxis
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Νεο site με elxis (Read 6173 times)
thanasis
Full Member
Νεο site με elxis
«
on:
August 15, 2011, 14:57:38 »
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όσουν γιορτάζουν.
Όποιος δε βαριέται ας ρίξει μια ματιά στο www[.]ecofenster[.]gr και ας μου πει τη γνώμη του.
Από άποψη περιεχομένου δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο.
Το template σαν εικαστικό είναι τελειωμένο, αλλά έχω πρόβλημα στη CSS στις εκδόσεις IE5 και IE6 το οποίο δεν έχω λύσει ακόμα.
Έκανα ελέγχους για λάθη σε HTML και CSS και δείχνει σωστό. Εξαίρεση οι σελίδες όπου υπάρχουν τα components Akforms και Maps, στα οποία μου δείχνει ότι παράγονται λάθη, αλλά δεν ξέρω πως να επέμβω για να τα λύσω.
«
Last Edit: August 25, 2011, 23:45:06 by thanasis
»
aws
|
Citobu
webgift
Elxis Team
Hero Member
Re: Νεο site με elxis
«
Reply #1 on:
August 15, 2011, 16:04:02 »
Μια χαρά είναι Θανάση!
Όντως η σελίδα θέλει περιεχόμενο για να δείξει που λέμε.
Από εκεί και πέρα μην ασχοληθείς καν με τις εκδόσεις IE5 και IE6. Αυτοί οι πλοηγοί δεν υποστηρίζονται πλέον από την ίδια την Microsoft και από την Google γιατί να ασχοληθείς εσύ με αυτό. Θέλει αρκετές αλλαγές στον κώδικα για να το προσαρμόσεις να παίζει με τους εν λόγω πλοηγούς.
Ίσως σαν μια παρατήρηση τα animated gif καλό θα ήταν να περιοριστούν σε απλές εικόνες. Λόγω θέσης πολλές φορές όταν ο επισκέπτης διαβάζει ένα άρθρο ασυναίσθητα το μάτι του πάει στις εικόνες αυτές. Μπορείς να το ορίσεις να παίζουν μόνο στην αρχική σου σελίδα ενώ στις άλλες να φορτώνουν άλλες 'σταθερές' εικόνες ( μέσω κώδικα ).
Elxis Team •
Custom web design [EN]
-
[EL]
•
.GR Registrar
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »